G4Media.ro

Ziarul de Iași: Universitatea condusă de Tudorel Toader a trimis Consiliului de…

Ziarul de Iași: Universitatea condusă de Tudorel Toader a trimis Consiliului de Etică “o treime” de verdict în suspiciunea de plagiat a doctoratului lui Codruț Olaru

Doi experți din Comisia de Etică a Universității Al.I. Cuza din Iași au constatat că teza de doctorat a procurorului Codruț Olaru, realizată sub îndrumarea rectorului Tudorel Toader, este un plagiat, scrie Ziarul de Iași. Publicația anunță că a descoperit, însă, că raportul trimis de Universitate către Consiliul pentru Etică și Management Universitar din subordinea Ministerului Educației conține doar concluziile celui de-al treilea expert de la Iași, care spune că plagiatul ar fi de doar 2,5%.

Gheorghe Iancu, preşedintele Consiliului pentru Etică și Management Universitar din subordinea Ministerului Educației, a declarat pentru Ziarul de Iași că documentele pe care le-a primit de la Universitatea condusă de Tudorel Toader sunt incomplete; oficialul a precizat că a trimis aceste documente la CNATDCU, pentru ca analiza să continue cu experți independenți, notează publicația.

 

 

Foto: Inquam Photos – Octav Ganea

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. A trecut de mult vremea cand te mai puteai astepta la ceva bun de la Iasi! Nu e doar provincialismul de vina, ci si frustrarea, resentimentele, spiritul de clica pe toate planurile si complexele de inferioritate-superioritate, pe scurt varza!

  2. Taraba de diplome universitare e doldora de doctorate date pentru clientelă de câtre un corp profesoral mediocru, pe măsura rectorului pe care și l-a ales. O prăvălie rușinoasă care cândva era printre primele din țară. Poate ne spune Buborel și cine i-a scris teza de „doctorat” lui Gorghiu, trompeta PNL, și cum a fost „recompensat” el pentru acel doctorat de către prietenii lui USL din gașca infractorului Fenechiu.

  3. sinistrul toader nu mai poate sa-si numere banii din salarii si din pensii de la o luna la alta. si e atat de tanar. mai poate cel putin un salariu si o pensie in plus.
    pana si sinistrul meleshcanu are mai multe ca el.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.