G4Media.ro

Ziare.com: Livia Stanciu spune că nu a semnat sesizarea CCR trimisă Comisiei…

Ziare.com: Livia Stanciu spune că nu a semnat sesizarea CCR trimisă Comisiei de la Veneția, deși comunicatul Curții susținea că a fost semnată în unanimitate

Judecatoarea Livia Stanciu a declarat pentru Ziare.com că nu a semnat adresele pe care Curtea Constituțională le-a trimis Comisiei de la Veneția și Secretarului General al Consiliului Europei, în ciuda faptului că în comunicatul oficial al CCR de marți seară scrie că sesizarea a fost hotărâtă cu unanimitate de voturi.

„Nu am semnat aceste adrese, având în vedere că ele au un conținut diferit față de ce s-a discutat în ședinta Curții din 5 iunie”, a precizat Livia Stanciu, pentru Ziare.com.

Citește aici tot articolul Ziare.com

Foto: Livia Stanciu (sursa: CCR)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

12 comentarii

 1. pariu ca nici ceilalti doi non-ticalosi n-au semnat?

 2. Bai frate, dar cata minciuna e in tara asta?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Am crezut ca a abandona-to pe fosta tovarasa din statul paralel Kovesi dar se pare ca nu-i chiar asa,hoasca merge pana in panzele albe pentru binom,salvarea ei a fost numirea la CCR un favor facut de salamul de sibiu pentru nedeschiderea dosarului penal!

 4. La doamna Rarinca i-o fi dat banii ce se pare ca-i cam datoreaza? Ca la activitati antistat de drept vad suntem primii…

  • elocvent nume pentru un popandau comunist ce esti.
   mai schimba placa ca deja ai ramas fara circumvolutiuni la cat ti-ai spalat creierul.

  • Mai întoarce sacul protoromâne, ca cazi de pe făgaș! Sunt surprins în același timp de capacitățile voastre, hastagi, de analiză… Pe vremuri sigur ai fi fost un bun militian, te-aș fi stiut de frică… Era bun si securismul, faceati si voi ceva in afara sa urlati in piata…

  • Dupa ce plecam noi din tara, tu din ce bani o sa traiesti?

 5. Ce va tot spuneam eu ca exista speranta…! E firava, e adevarat, dar ingrijita cum se cuvine si hranita cu carnita de hot si de talhar, va creste mare-mare, și-ți va fi mai mare dragul s-o privesti…!

 6. Sesizarea CCR este un excelent prilej pentru forurile europene sa analizeze unele hotarari ale CCR care sunt antidemocratice si antieuropene iar CCR sa urmeze Belarusia in Conferinta Curtilor Constitutionale Europene, adica sa primeasca statut de observator pentru ca nu merita sa mai fie membru !

  • Să nu crezi că nu s-ar putea întâmpla. Pentru că CCR ignoră un fapt extrem de important. Acolo unde au trimis sesizarea, nu doar Comisiei de la Veneția, nu sunt o adunătură de asistați social ci oameni pregătiți profesional care observă imediat intenția de manipulare. Ba chiar mai mult din Europa mesajele au fost unanime ,, Dragnea, iați mâinile penale de pe justiției !! Prin acea decizie CCR a prostituată totul: litera Constituției, spiritul ei iar din CCR au făcut o prelungire a manipulării-atacului asupra justiției început de Dragnea cu ajutorul lui Toader. Instituțiile sesizate ar trebui chiar să se simtă ofensate de tupeul lui Dragnea-Toader-Dorneanu pentru că abuzând de un statut juridic (superimunitate) vor să dea legalitate unui munte de manipulări. Vor intra europenii în acest joc ?????? NU !

 7. Cu atat mai mult Comisia de la Venetia va fi atenta la ce va face afland ca se minte chiar si cand li se trimite o scrisoare schimband lista semnatarilor

 8. Ce fata are babaciunea!Zici ca-i manechin la Casa de Otrăvuri!