G4Media.ro

Zi liberă pentru elevi și profesori miercuri, 5 iunie, de Ziua Învățătorului…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Zi liberă pentru elevi și profesori miercuri, 5 iunie, de Ziua Învățătorului 2024, în premieră la nivel național după marea grevă a profesorilor

Elevii și profesorii au zi liberă miercuri, 5 iunie, de Ziua Învățătorului 2024, în premieră la nivel național, după marea grevă a profesorilor, conform noului contract colectiv de muncă (CCM) la nivel de sector – Învățământ, prin care s-a încheiat greva generală din Educație și care a intrat în vigoare pe 6 iulie 2023. Ziua nu trebuie recuperată, transmite Edupedu.ro.

Amintim că au mai rămas patru săptămâni de școală până la vacanța de vară 2024. Elevii de clasa a XII-a termină anul școlar pe 7 iunie, cei de clasa a VIII-a pe 14 iunie și elevii din învățământul tehnologic și profesional pe 28 iunie.

Ziua Învăţătorului este sărbătorită, în fiecare an, pe 5 iunie. Această zi a fost instituită prin Legea nr. 289/2007 şi reprezintă data naşterii lui Gheorghe Lazăr, întemeietorul învăţământului românesc modern.

Citește integral pe Edupedu.ro.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Scoala nu se face pe 5 iunie (ca dealtfel in toate celelalte zile). Meditatiile sunt afectate si ele?

  2. Ei, cum o să fie afectate meditațiile? Doamne ferește, industria meditațiilor merge cu motoarele turate, nu se poticnește ea așa ușor de o zi de 5 iunie. Asta e pe lângă ziua Educației, liberă în octombrie parcă. Oare ce-or să mai inventeze ca să nu facă școală?

  3. ma bucur ca-mi vine studenta la meditatii LOL