G4Media.ro

Zelenski: Victoria noastră este obţinută tocmai prin forţa unităţii noastre, capacitatea de…

sursa foto: captura/ facebook

Zelenski: Victoria noastră este obţinută tocmai prin forţa unităţii noastre, capacitatea de a lucra împreună pentru interesele ucrainene şi capacitatea de a ne sprijini reciproc

Volodimir Zelenski a participat, sâmbătă, împreună cu soţia sa, la o expoziţie, el transmiţând că ”victoria este obţinută tocmai prin forţa unităţii lor, capacitatea de a lucra împreună pentru interesele ucrainene şi capacitatea de a ne sprijini reciproc”.

Preşedintele Ucrainei afirmă că astăzi a participat la deschiderea expoziţiei „Lumea lui Skovoroda”, dedicată aniversării a 300 de ani de la naşterea marelui gânditor şi scriitor ucrainean Hryhorii Skovoroda, un filozof şi poet care i-a învăţat pe oameni care este adevărata atitudine faţă de viaţă şi cum o persoană se poate cunoaşte pe sine”.
”Această expoziţie este un exemplu al faptului că, în ciuda dificultăţilor, continuăm să ne ocupăm de ucraineni. Pentru că victoria noastră este obţinută tocmai prin forţa unităţii noastre – capacitatea noastră de a lucra împreună pentru interesele ucrainene şi capacitatea de a ne sprijini reciproc”, a scris Zelenski pe Facebook.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

5 comentarii

  1. Brovo lor! Asa trebuie!

  2. Zele un adevărat erou.
    Nu sunt supărată pe cei care făceau mișto de mine. Îi iubesc și îi iert.

  3. Multumim redactiei pentru acest efort! Jurnalismul adevarat va invinge!