G4Media.ro

Zelenski: În sfârşit simţim că armele primite de la parteneri au început…

Sursa foto: GENYA SAVILOV / AFP

Zelenski: În sfârşit simţim că armele primite de la parteneri au început să funcţioneze puternic/ Fiecare criminal, torţionar şi violator rus va fi tras la răspundere

Volodimir Zelenski a afirmat, într-un discurs adresat ucrainenilor, că în sfârşit simte că armele primite de la parteneri au început să aibă o eficienţă foarte bună. El a menţionat că potenţialul ofensiv al armatei Rusiei scade şi că toţi criminalii, torţionarii şi violatorii ruşi vor fi traşi la răspundere, transmite News.ro.

“Astăzi, la Harkiv, Universitatea Pedagogică a fost distrusă într-un atac cu rachetă al ruşilor – clădirea principală, sălile de lectură, muzeul universităţii, biblioteca. Asta caracterizează sută la sută invazia ruşilor. Dacă vorbim despre definiţia barbariei, acest atac este cel mai potrivit. Doar un inamic al civilizaţiei şi umanităţii poate face astfel de lucruri – atacuri cu rachetă asupra unei universităţi, o universitate pedagogică”, a spus Zelenski. “Însă indiferent cât vor încerca inamicii să ne prindă, nu vor reuşi. Vom rezista. Şi vom reface totul”, a adăugat el.

“În sfârşit simţim că armele primite de la partenerii noştri au început să funcţioneze puternic. Precizia este exact cum aveam nevoie. Apărătorii noştri lovesc depozite şi alte locuri importante pentru logistica ocupanţilor. Şi acest lucru reduce semnificativ potenţialul ofensiv al armatei Rusiei. Pierderile ocupanţilor vor creşte cu fiecare săptămână care trece”, a mai afirmat Zelenski.

Preşedintele ucrainean le-a cerut celor care au posibilitatea să transmită adevărul despre situaţia actuală în zonele ocupate, unde s-a oprit accesul la reţelele de comunicare. “Astăzi, publicul a descoperit că în sudul ţării noastre, în zonele ocupate, accesul la reţelele speciale, la mesagerii şi YouTube a fost oprit. Forţele ruse au blocat orice posibilitate ca oamenii să ştie adevărul despre ce se întâmplă şi despre potenţialul nostru, care creşte treptat”.

“Nu vom ceda pământul nostru – întregul teritoriu suveran al Ucrainei va fi ucrainean. Oamenii trebuie să ştie asta. (…) Ocupanţii n-ar trebui să creadă că timpul lor pe aceste pământuri este lung şi că superioritatea artileriei lor este eternă.

Fiecare criminal, torţionar şi violator rus care a venit pe pământul nostru va fi tras la răspundere. Şi nu contează cât va dura asta. Nu va exista linişte pentru ocupanţi”, a mai spus Zelenski.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

18 comentarii

 1. CATO CEL BATRAN : Cartagina trebie distrusa ! Si asa a fost, piatra pe piatra nu a mai ramas… dar totusi asta se intampla acum 2200 ani. Acum insa este de ajuns sa fie facuta bucatele , bucatele care de altfel asteapta cu drag asta!

 2. Asa, dati-le in dinti la rusnaci, sa le piara cheful.

 3. ba, astia care simpatizati cu rusia … toti sunteti inscrisi in hAUR? sau sunteti si din pezede? oricum, un lucru e clar … sunteti platiti in ruble chiar daca o stiti sau nu

 4. asta i-a spus-o c.ocainistul de arestovici, ca va simti in cur.and.

 5. Da se kaka Zurli ski în sus cu tot cu rachete americane, ii mai ia rușii o felie din teritoriu .

  • .. tot cu kk ină rusnacă te „tratezi” ?
   V-o luați în mufă.. armată RO(A)SĂ . Adunătură de bețivi și fiare vechi 😁🤪

 6. Nu se vede. La Lisiciansk, militarii ucraineni au fugit ca potarnichile. Estul si sudul Ucrainei sunt deja ocupate. Normal ca rusii au incetinit ofensiva, si-au atins deja o obiectivele.

 7. Există români care îl admiră pe Putin și echipa lui de demolatori!

 8. Nu suntem platiti deloc. . Doar suntem mai intelepti ca voi , inimosiifara creier .

 9. Bravo păpușarul!!! În curind ruși frați voștri vor pleca de frica armelor americane??!!

 10. Nenorocitii astia care scriu in limba romana si iubesc rahatul rusesc sa dispara in siberia pentru totdeuna ca nimeniiiii niciodata nu le va duce dorul. Sa nu uite sa si ia cu ei si resturile din arborele vietii .

 11. Nu știm ce simți tu, dar noi vedem că ești președinte pe teritorii din ce in ce mai putine

 12. Cat despre glorioasa armată roșie, nu-i decât o adunnatura de hoți, bețivi și violatori. Acum simt pe pielea lor armamentul american,iar voi trolilor duceți-vă în Rusia cu Simion și Șosoaca să trăiți fericiți în raiul bolșevic.

 13. Mincinoșii de ruși trebuie stârpiți din Ucraina, ăștia mint ca PSD ! De fapt propaganda mincinoasă a PSD vine pe filiera rusă.