G4Media.ro

Zelenski, despre războiul cu Rusia: „Totul nu se va termina atât de…

Sursa foto: President of Ukraine (president.gov.ua)

Zelenski, despre războiul cu Rusia: „Totul nu se va termina atât de repede pe cât ne-am dori”

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat că nimeni nu trebuie să se aștepte la un sfârșit rapid al războiului cu Rusia, într-o discuție care a avut loc la Kiev cu directorul general al Fox Corporation, Lachlan Murdoch, și cu jurnaliștii de la postul Fox News, Benjamin Hall, și publicația Sun, Jerome Starkey, transmite BBC.

„Dintr-un anumit motiv, oamenii tratează acest lucru ca pe un film și se așteaptă să nu existe pauze lungi în desfășurarea evenimentelor, că imaginea din fața ochilor lor se va schimba mereu, că vor exista surprize în fiecare zi. Dar pentru noi, pentru soldații noștri, acesta nu este un film”, a declarat Zelenski, potrivit unui mesaj postat pe site-ul președinției ucrainene.

„Este viața noastră. Este o muncă grea în fiecare zi. Și totul nu se va termina atât de repede pe cât ne-am dori, dar nu avem dreptul să renunțăm și nu vom face acest lucru”, a continuat președintele Ucrainei.

Aceste declarații vin în contextul în care comandantul-șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Valeri Zalujnîi, a afirmat la începutul lunii noiembrie, în paginile revistei The Economist, că războiul a ajuns într-un punct mort.

Biroul lui Zelenski a negat faptul că președintele ucrainean și comandantul-șef al Forțelor Armate ale Ucrainei ar avea neînțelegeri cu privire la continuarea războiului și a contraofensivei, care s-a dovedit a nu fi atât de rapidă pe cât se așteptau la începutul verii o serie de analiști.

În primăvara anului 2022, în regiunea Kievului, mai mulți ziariști de la Fox News au intrat sub tirul gloanțelor rusești. Jurnalistul Fox News Benjamin Hall, care s-a întâlnit la Kiev cu Zelenski, a fost grav rănit la acel moment. Cameramanul Pierre Zakrzhevsky și fixer-ul ucrainean Alexandra Kuvshinova au fost uciși.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Rușii vor „pace” ( rapt teritorial)! Rusia este amenințare semnificativă la pacea mondiale. Ce se întâmplă in Israel se întâmplă PENTRU că In Ucraina rușii încă rămân pe poziții si nu sunt spulberați. Și dacă mai rămân mult acolo vor incepe să mârâie și să „muște” și chinezii!

  2. Se pare ca Zele are rezervere extinse de cocaina in debara de-si permite sa piarda asa mult timp, insa ucrainienii sunt din ce in ce mai putini pana nu vor mai fi deloc si atunci vor avea toti pasaport rusesc.