G4Media.ro

Zeci de pile pe salarii grase în ultimul val din Primăria Iași:…

sursa foto: realitateadeiasi.net

Zeci de pile pe salarii grase în ultimul val din Primăria Iași: penali, nepoți, fini și nași pe funcții publice – Reporter de Iași

Nașul și fina, de mână în Primărie. Gabriel Harabagiu, fost viceprimar, va reveni din octombrie într-o funcție de șef serviciu retribuită cu 14.025 lei (brut). Din 2016 încoace, Harabagiu a fost viceprimar PSD, city-manager și șef serviciu. În ultimul an, pe fondul dosarelor penale, Harabagiu s-a aflat în concediu de creștere a copilului, contractul acestuia fiind suspendat. Practic, peste câteva săptămâni va înceta suspendarea.

Fina acestuia, Irina Apostol, a fost angajată acum câteva săptămâni ca inspector la Serviciul GIS – Cadastru cu un salariu lunar de 10.004 lei. Ambii, și nașul și fina, au fost în concediu de creștere a copilului.

Și finul lui Harabagiu, consilierul juridic Ovidiu Apostol, lucrează de mai mulți ani în Palatul Roznovanu. Acum, s-a făcut „reîntregirea familiei”.

În ultimul an, la Primărie au fost angajate 55-60 de persoane, mulți „piloși”. Unii s-au mutat intern pe posturi cu salarii mai mari, alții au venit din exterior și au prins ultimul tren pentru că angajările la stat au fost sistate.

Vlad Corneliu Oancea a fost angajat recent, pe 12 septembrie. Acesta este consilier asistent la Serviciu Autorizare Construcții din cadrul Direcției de Arhitectură și Urbanism. Salariul său este de 6.650 lei brut lunar.

Vlad este feciorul lui Ionel Oancea, fostul arhitect-șef al Iașului. „Eu n-am fost de acord, însă el a vrut să aibă o experiență de genul acesta”, a declarat Ionel Oancea.

Citește tot articolul pe Reporter de Iași

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

16 comentarii

 1. romania JAFULUI BINE FACUT !

  • iasiul tudorelului SI AL ATATOR TOVARASI AJUNSI PE CELE MAI INALTE CULMI ALE SISTEMULUI DE „justitie”

 2. Astia-s politrucii din administratia publica locala de mila carora „plang” mafiotii PSD, PNL si UDMR si carora vor sa le creasca in perioada asta salariile, la pachet cu cele ale demnitarilor.
  Cica ar fi mici veniturile prin primarii, spun PSD, PNL si UDMR, dar e mare imbulzeala la angajari pe pile, iar apoi nesimtitii se plang de bani prea putini la salariu.
  Toate primariile sunt, de zeci de ani, pline de „animale politice”, chelnerite, mame, tati, fiice, fii, nurori etc, functiile deja se lasa mostenire in familie.

 3. Dar ce seamana cei doi! Frati de hotii!

 4. Aşa plagă de lăcuste nu s-a mai pomenit de pe vremea lui Vodă-Caragea!

 5. Ce mai împart ăștia in sărăcia aia…

 6. Cu cât zonele sunt mai sărace ( vezi Moldova și Oltenia și mai tot sudul țării ) cu atât corupția este mai mare .
  Cine conduce de peste 30 de ani ? PSD, PNL și cu voia acestora UDMR . Orice comentariu este de prisos .

 7. ca sa fie clar pentru toata lumea, in IASI nu exista PSD sau PNL, exista un singur partid !!!!

  • La Iasi nu-i o exceptie, in restul tarii e exact la fel, PSD si PNL fura cot la cot, dar mimeaza ca se cearta.
   Iar mafiotul de Chirica e reprezentativ pentru ambele partide, de aia a fost in PSD si acum e in PNL.

 8. De ce ați votat PSDNL în loc de USR? De ce ați vrut hoți?

  • Ruslane, Ruslane, spui de corupti si propui alti corupti ?
   Si ateii astia de la Uniunea Sectelor Romane USR prefacuti cu barna’n frunce ! vrei sa faci treaba cinstita ? Dar increzator mai esti Ruslane…

 9. De ce ne mira? Nu noi romanii, urmasii dacilor care i-au invata latina pe romani, cei si cei mai de pe pamantul si neamul ales al lui D-zeu am inventat conceptele de nasu, finu, cumatru, cuscru? Nu este un obicei in anumite zone sa iti iei ca nas sefu direct sau sefu lui sefu sau o persoana importanta din „burghezia” locala ca sa te „ajute” in viata? Astia suntem noi romanii. Hai sa nu de mai dam curati, puri, morali si integrii cand stim foarte bine cate parale facem…

 10. Oamenii i-au votat. Că cică e cei mai buni, darnici, cutare și astea. Poate chiar așa o fi că nu s-a văzut vreun moldovean să protesteze. „Și fași uăi? Tutu ghini?” :)))

 11. Are spate la Cotroceni Chirica de le face acum pe fata.

 12. Nu vă supărați dar de când e ăsta primar în Iași se tot zice de relații, pile bla bla. O parte din presă mănâncă doar cct?

  • Da, mananca cct partea aia din presa care ia bani publici de la PSD si PNL ca sa nu vada cum fura mafia USL.