G4Media.ro

Zboruri anulate sau relocate la Suceava din cauza ceţii dense / Sute…

Sursa foto: www.europarl.europa.eu

Zboruri anulate sau relocate la Suceava din cauza ceţii dense / Sute de oameni, nemulţumiţi că au aşteptat multe ore fără a primi informaţii / Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a plecat din București cu mașina după ce zborul a fost anulat

Traficul aerian pe aeroportul din Suceava a fost grav afectat marți și miercuri, din cauza ceţii dense, mai multe zboruri fiind relocate sau chiar anulate. Călătorii au acuzat lipsa informaţiilor din partea companiilor aeriene, dar şi a aeroportului.

Sute de oameni au aşteptat chiar şi cincisprezece ore în terminalul aeroportului din Suceava, după ce majoritatea zborurilor care trebuiau să aterizeze sau să decoleze marți și miercuri au fost anulate sau relocate din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Ceaţa densă a făcut imposibilă aterizarea avioanelor, călătorii fiind extrem de nemulţumiţi de această situaţie.

Oamenii s-au plâns că nu primesc informaţii şi că sunt nevoiţi să aştepte în aerogara suceveană care a devenit neîncăpătoare pentru numărul mare de pasageri.

”Stăm de dimineaţă de la ora 04:00 în aşteptare pentru a pleca în Italia… (…) Sunt prea multe întârzieri. Copii mici, oameni în vârstă, toată lumea stă în aşteptare. Ruşine să le fie angajaţilor din aeroport, cel puţin ar fi trebuit să anunţe cu exactitate la ce oră va fi zborul, sunt foarte nepăsători”, a scris, miercuri, pe Facebook o tânără din judeţul Botoşani care urma să plece cu avionul către Italia.

Ulterior, aceasta a anunţat pe reţeaua de socializare că zborul a fost anulat după 14 ore de aşteptare în aeroport.

Zborurile Wizz Air au fost direcţionate către Iaşi, pasagerii fiind transportaţi cu autobuzele.

În cursul zilei de miercuri, un avion RyanAir care decolase de la Milano s-a rotit timp de aproximativ 20 de minute deasupra Aeroportului Suceava, în cele din urmă aeronava fiind direcţionată către Cluj-Napoca.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, pentru News.ro, că, marţi seară, a fost nevoit să vină de la Bucureşti cu Suceava cu maşina, după ce zborul de la Otopeni către Suceava a fost anulat.

Conducerea aeroportului sucevean a anunţat că pasagerilor curselor redirecţionate spre alte aeroporturi le-au fost puse la dispoziţie autocare pentru a fi transportaţi către Suceava. De asemenea, şefii aeroportului au precizat că pasagerilor cărora le-a fost anulat zborul de pe Aeroportul Suceava vor primi cazare şi vor fi reprogramaţi pentru zborurile următoare.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...