G4Media.ro

Weekend plin de spectacole în Constanța: Reprezentații online cu delfini, seri de…

Weekend plin de spectacole în Constanța: Reprezentații online cu delfini, seri de teatru și storytelling pentru copii (program)

Instituțiile de cultură din Constanța s-au adaptat crizei coronavirus și au venit în întâmpinarea constănțenilor care stau acasă. Astfel, multe din spectacole s-au mutat online și pot fi vizionate în acest weekend urmărind linkurile de mai jos, transmite Info Sud-Est.

Vineri, 27 martie

  • Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi invită pe cei mici să urmărească, începând cu ora 11:00, o sesiune de povești și basme românești: Urmăriți AICI.

Sâmbătă, 28 martie

  • Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” vă invită să urmăriți spectacolul „Albă ca zăpada”, recomandat copiilor de peste 3 ani: Urmăriți AICI.
  • Complexul Muzeal de Științe ale Naturii vă invită să vizionați spectacole cu delfini de la ora 11.00 și ora 15.00: Urmăriți AICI.
    Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi așteaptă pe cei mici la o sesiune de povești și basme românești începând cu ora 11.00: Urmăriți AICI.
  • Teatrul de Stat Constanța vă prezintă, începând cu ora 19.00, spectacolul „Gâlcevile din Chioggia”: Urmăriți AICI.

Duminică, 29 martie

  • Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” vă invită începând cu ora 10.00 să urmăriți spectacolul„Lebedele”, recomandat copiilor de peste 6 ani: Urmăriți AICI.
  • Complexul Muzeal de Științe ale Naturii vă invită să vizionați spectacole cu delfini de la ora 11.00 și ora 15.00: Urmăriți AICI.
  • Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi așteaptă pe cei mici la o sesiune de povești și basme românești începând cu ora 11.00: Urmăriți AICI.
  • Teatrul de Stat Constanța vă prezintă spectacolul „Cea mai frumoasă soție”, începând cu ora 19.00: Urmăriți AICI.

Spectacolele Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, Delfinariu și Teatrul de Stat Constanța se pot urmări pe link-urile menționate mai sus, doar de la orele menționate.

sursa foto: Facebook/ Delfinariu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.