G4Media.ro

Voturile din două secții din municipiul Brașov vor fi renumărate / Decizia…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Voturile din două secții din municipiul Brașov vor fi renumărate / Decizia vine după sesizarea primarului Allen Coliban (USR)

Biroul Electoral de Circumscripție Municipală Brașov a analizat solicitarea primarului Allen Coliban de renumărare a voturilor pentru alegerile locale la Primăria Brașov, Consiliul Local și Consiliul Județean Brașov, anunță Radio Brașov.

Decizia a fost anunțatămiercuri seară, de purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral de Circumscripție Municipală Brașov, Sorin Toarcea.

„În urma sesizării depuse de candidatul Allen Coliban, Biroul Electoral de Circumscripție Municipală nr. 1 Brașov a admis, în parte, cu majoritate de voturi, sesizarea acestui candidat. Astfel, BECM a dispus renumărarea voturilor pentru funcția de consilier local la secția 31 și renumărarea voturilor pentru funcția de primar, consilier local, președinte CJ și consilier județean la secția 169”, a precizat Tarcea.

Allen Coliban a pierdut, duminică, alegerile pentru Primăria Brașov. A obținut 47.797 de voturi, adică 43,72%. George Scripcaru a fost votat de 52.334 de brașoveni, adică 47,87%, o diferență de 4.537 de voturi. S-au înregistrat 109.317 de voturi valabil exprimate.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. e foarte bine, vor fi 100% cazuri de frauda dovedite, din cele verificate .. UE trebuie sa afle de asta

    • UE are alte treburi acum. Și mafia de la București a jucat foarte bine, știe ca UE are nevoie de stabilitate aici, nu vrea încă o Ungaria ostila, la granița unde războiul e in toi, așa ca închide ochii la multe fărădelegi.

  2. Mafia psdpnl a furat voturile romanilor.

  3. Au furat PSDISTII la greu frate!!! Ne.o meritam pentru că toleram hoția și a minciuna in tara asta !