G4Media.ro

Volodimir Zelenski: ”Am expulzat armata rusă din regiunile nordice/ Ei simt deja…

Sursa foto: President of Ukraine (president.gov.ua)

Volodimir Zelenski: ”Am expulzat armata rusă din regiunile nordice/ Ei simt deja că a venit timpul să fugă din Herson şi din sudul ţării/ Va veni timpul când vor fugi din regiunea Harkov, din Donbas, din Crimeea”

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski susţine că armata rusă a fost ”expulzată” din regiunile nordice şi din Insula Şerpilor. ”Ei simt deja că a venit timpul să fugă din Herson şi din sudul ţării”, afirmă preşedintele, adăugând că ”va veni timpul când vor fugi din regiunea Harkov, din Donbas, din Crimeea”.

”Am expulzat armata rusă din regiunile nordice. Am expulzat invadatorii din Insula Şerpilor. Ei simt deja că a venit timpul să fugă din Herson şi din sudul ţării noastre în general. Va veni timpul când vor fugi din regiunea Harkov, din Donbas, din Crimeea… Şi toţi cei care pot ajuta în acest sens, ar trebui să o facă”, a afirmat Zelenski în ultimul mesaj postat pe reţelele de socializare.

Acesta cere populaţiei să raporteze, în siguranţă, ”informaţii importante despre inamic,”.

”Dacă îi cunoaşteţi pe cei care îi ajută pe ocupanţi sau justifică agresiunea, vă rugăm să raportaţi şi acest lucru. Nu uitaţi să îi ajutaţi pe oamenii noştri din teritoriul ocupat care au rămas singuri sau fără comunicare. Vorbiţi cu ei, susţineţi-i, spuneţi-le despre lupta noastră şi despre posibilităţile de evacuare către un teritoriu liber”, a mai afirmat preşedintele.

Acesta a adăugat că Ucraina trebuie să salveze cât mai multe vieţi.

sursa: News.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. va fi o migratie cum nu s-a mai vazut spre rusia .

 2. Deja ați pierdut Kievul. Veți pierde și tot ce ați acaparat în 2014, prin mișeliile voastre, rușilor.

 3. Jicule g@ozare, stim ca-l iubesti pe Putin mai mult decat pe mat.a care te facu asa pr0st, hai ten mm de s0bolan ruuznac.

 4. Rușii au deținut Kievul, de se pomenește acum că l-ar fi pierdut?
  Nenea, Zelenski încă visează?
  Apropo, mai cântă el la pian? Dacă da, atunci să aibă maare grijă să nu cadă accidental capacul de la taste peste membrele cu care, cu atâta talent, dânsul cântă la acest instrument.

 5. zeldnski are o voce de drac, așa am văzut în filme de groază!ucrania e toată construită din bani furați de la noi si tot blocul sovietic !Acum a venit timpul demolării, au format două echipe concurente, fiecare vor sa demoleze mai mult.Acum sa ne uitam la televizor sa vedem in cât timp vor reuși!

 6. Sculelele pentru muncă vor fi livrate de multe țări prietenoase .Exp: tarnacoape =grenade,buldozere=tancuri, bormasini percuție=mitlariere, etc.

 7. Visul unei nopți de vară în această piesă joacă actorasul??!! Scumpiri peste tot. Trăiască tovarășul Biden!!!

 8. in 39 rusi au luat cu Forta mai bine de un sfert din Romania dupa 91 ucranieni ne au furat miseleste acele teritori fara nici un drept, sint mai rai de mii de ori deciit rusi,, is merita sorta cu virf si indesat,

 9. Pitic frustrat!! Rusia o sa castige acest razboi…