G4Media.ro

Volkswagen nu se aşteaptă ca deficitul global de semiconductori să se încheie…

Sursa Foto: Automarket.ro

Volkswagen nu se aşteaptă ca deficitul global de semiconductori să se încheie în acest an

Volkswagen nu se aşteaptă ca deficitul global de semiconductori să se încheie în acest an, deşi consideră că ar trebui să se atenueze uşor în semestrul al doilea, a declarat un membru al consiliului de administraţie, citat de revista Automobilwoche, transmite Reuters.

”Situaţia volatilă ne va afecta şi dincolo de prima jumătate a acestui an”, a declarat Murat Aksel, şeful de achiziţii din board-ul Volkswagen, într-un interviu pentru Automobilwoche.

Producătorii de automobile din întreaga lume au fost afectaţi de o lipsă de semiconductori determinată de întreruperile lanţului de aprovizionare din cauza Covid-19, precum şi de creşterea cererii de semiconductori din partea companiilor producătoare de electronice de consum.

Aksel a spus că există în mod clar probleme structurale în joc, cererea urmând să crească în continuare în industria de fabricare a maşinilor.

”Ca atare, în loc să ne uităm la pretenţii de daune de la furnizorii de cipuri, s-a concentrat pe colaborarea strânsă cu aceştia pentru a asigura o disponibilitate mai bună”, a spus el.

Aceasta a adăugat că ”ar trebui să devină mai uşor să facem predicţii fiabile în 2023, când va fi disponibilă o capacitate de producţie mai mare de semiconductori, a spus el.

sursa: News.ro, Sursa Foto: Automarket.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...