G4Media.ro

Vladimir Putin anunţă că 700.000 de militari ruşi luptă în Ucraina

Sursa foto: Aris Messinis / AFP

Vladimir Putin anunţă că 700.000 de militari ruşi luptă în Ucraina

Preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat vineri că aproximativ 700.000 de militari ruşi participă în prezent la ofensiva din Ucraina, transmite France Presse, citată de Agerpres.

”Avem aproape 700.000 bărbaţi în zona operaţiunii militare speciale”, a declarat Putin într-o întâlnire televizată cu soldaţi decoraţi pentru faptele lor de arme, folosind termenul oficial pe care Moscova îl utilizează pentru agresiunea neprovocată lansată în februarie 2022 contra Ucrainei.

În decembrie, preşedintele rus a menţionat că 617.000 de militari ruşi sunt implicaţi în ofensiva din Ucraina.

Rusia nu a evocat pierderile sale umane pe frontul din Ucraina. Cel mai recent bilanţ, datând din septembrie 2022, era de 5.937 de soldaţi ruşi căzuţi pe front.

Însă numărul avansat de analişti independenţi şi de serviciile de informaţii occidentale pentru aceste pierderi se ridică la cel puţin câteva zeci de mii de morţi.

De partea sa, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a estimat pierderile militare ale ţării sale la 31.000 de morţi.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. Daca la 700.000 dureaza 2 ani si.. Sa cuceresti cateva sate… 300.000 de soldati nato.matura cu ei pe jos.

  • Afghanistan tinde sa iti respinga ideea 🙂
   20 ani? Fortze imense contra unora din pesteri si suport absolut 0 din afara tarii? Te rog, trezirea!

  • El este de fapt „Vocea Rusiei” și trebuie ignorat!

  • Ce am zis contra Ucrainei baieti acum? Mirela… Te am suparat cu ceva? Vanatorul d.c

  • @cptsbn SUA a avut 100.000 de soldati in Afganistan si l-au controlat timp de 20 de ani in proportie de 80%. Nu au plecat ca au fost invinsi ci datorita costurilor nesustenabile. In Ucraina rusii au ocupat 15% din teritoriu in aproape 3 ani. Daca pentru asta iti trebuie 700.000 de soldati , asta arata capacitatea militara extraordinara a armatei ruse.

 2. Marionette,acesta este singurul argument pe care îl ai sa spui că este”Vocea Rusiei”lipsa de argumente denotă frustrarea unora,aceasta lozinca este un șablon care nu reprezintă un argument pentru oamenii care gândesc!!

  • Nu doar că el este vocea Rusiei, dar poate avea multiple conturi in care vorbeste el cu el însuși, poate fi asistat de psihologi, oameni pregătiți in dezinformare, informează-te despre dezinformarea online înainte să înghiți gălușca dacă tu însuți nu esti din echipa lui! 😏

  • Mirela, cand vb de conturi multiple si postari pe mai multe site uri eu zic sa mergi tu la un control.