G4Media.ro

Vlad Voiculescu, către medici, la un an de la confirmarea primului caz…

Vlad Voiculescu, către medici, la un an de la confirmarea primului caz COVID-19 în România: ”Oameni care şi-au riscat propria sănătate ca să aibă grijă de cei mai vulnerabili dintre noi. Ei merită cu adevărat aprecierea şi sprijinul nostru”

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, transmite, la împlinirea unui an de la primul caz de COVID-19 înregistrat în România, un mesaj de recunoştinţă întregului personal din sistemul medical, „celor din linia întîi care au luptat neîncetat pentru a salva vieţi, oameni care şi-au riscat propria sănătate ca să aibă grijă de cei mai vulnerabili dintre noi”.

 • „Astăzi se împlineşte un an de la primul caz de COVID-19 din România (…). Am trecut împreună printr-un an de restricţii, teamă şi incertitudine. Dar şi un an de solidaritate. Am învăţat să ne protejăm unii pe alţii, să avem grijă de cei mai vulnerabili dintre noi şi să îi apreciem mai mult pe cei din linia întâi care au luptat neîncetat pentru a salva vieţi (…). Mesajul meu este unul de recunoştinţă pentru întregul personal din sistemul medical. Oamenii care şi-au riscat propria sănătate ca să aibă grijă de cei mai vulnerabili dintre noi. Sute de medici s-au oferit voluntar să îngrijească pacienţii cu COVID-19, chiar înainte de a fi întrebaţi. Având în faţă o provocare enormă, au răspuns cu curaj, hotărâre şi profesionalism exemplar. Ei merită cu adevărat aprecierea şi sprijinul nostru!”, scrie pe Facebook ministrul Sănătăţii.

Voiculescu subliniază, totodată, „sprijinul impresionant” oferit de comunităţi spitalelor atunci când nu existau suficiente materiale de protecţie, mulţumeşte „fiecărui cetăţean, ONG sau companie” care „a ales calea implicării” şi îndeamnă în continuare la precauţie şi vaccinare.

 • „Trebuie să continuăm să fim precauţi zi de zi până când vom reveni la viaţa pe care o aveam înainte. Vom reuşi acest lucru prin vaccinare. Vaccinarea este şansa noastră pentru oprirea pandemiei şi întoarcerea la normalitate, iar pentru asta e nevoie de fiecare dintre noi”, conchide ministrul Vlad Voiculescu.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Și cum sa le dam bosule aprecierea și sprijinul? Tot la plic? Sau într-un pachețel frumos? Hai sictir ba! Și-au făcut meseria și au încasat chenzina.

  • Nu doar chenzina! 500 euro stimulent COVID, spor 85% pe toata perioada pandemiei si 2 saptamani de lucru pe luna!
   Celelalte 2 saptamani au fost plecati in Maldive!!!
   Acum o dai in pupin****isme, domnule ministru?

 2. Si banii, ai uita sa adaugi si banii…din spagi si de la stat!

 3. Cu paza inarmata la porti, frumos, elegant.

  Vladut nu se teme de problemute daca face hapciu, ce-i al lor e pus deoparte.

  • Partidul tau, PSD, colcaie de securisti si mai ai tupeu sa vorbesti de altii.

   Ce inseamna sa fii PSDist.

 4. Dar nelucrul cu alte boli?
  Cate hepatite c lasate sa moara? Cati dializati uitati? Ca la noi nu a mai existat alta boala.
  Cum ramane cu batranii lasati sa moara de avc, ca nu au covid? Si care nu s-au dus usor (au făcut escare, le era foame ca nimeni n-avea grija sa le puna o perfuzie cu glucoza)? Au murit greu ca animalele omorate cu sticla pisata si alte inventii neaose.
  Gravida moarta că n-au putut-o opera din lipsa de aparat de ventilat (desi se stia ca nu ventilatia mecanica violenta ajuta la pneumonie)?

  Aia ce sunt? Mii de victime colaterale? Dar ce bine ca ati salvat mii de cazuri asimptomatice!

  De ce nu mai moare lumea de covid? Nu mai vine la spital! Decat intoxicație cu medicamente date fara discernământ acolo, mai bine cu ceaiuri acasă. Excepția care a confirmat: prostul care a băgat paracetamol in el „ca asa i-au zis doctorii” până a murit de ficat si rinichi.

 5. Ministrul asta e bun numai sa ridice ochelarii lui Barna de pe jos.
  Praf. … vand te gandesti ca isi dorea sa fie primar in locul.lui ND. Si ce fite si bot pusese atunci….
  La munca maj nenorocitule.
  Apropos… i -a văzut cineva diploma?

 6. După cum se năpustesc zilnic asupra lui, sunt convins ca vafi nasul lor, și va reuși sa organizeze și sa discipline e sistemul sanitar. Deocamdată n-a gresit nimic, n-a schimbat nimic, dar Antena, RomaniaTv, stiri pe surse, Bodog, Sorin Roșca Stănescu au imaginat scenarii din categoria „drobul de sare”. Oore de ce le e frica realmente de el și îl ataca permanent, și dacă nu deschide gura? Am uitat cireașa de pe tort, teribila doamna Sosoaca

 7. Radioterapia de stat la Târgu-Mureș e închisă de un an în folosul privatului și manager psd refuza contract cu casa că să nu supere fostul angajator. Voiculescu e muci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.