G4Media.ro

Scoția: Patru chinezi, internați cu suspiciune de infecție cu coronavirus

Scoția: Patru chinezi, internați cu suspiciune de infecție cu coronavirus

Patru cetățeni chinezi bănuiți că sunt infectați cu un coronavirus periculos sunt tratați la spitalele din Scoția. Pacienții, sosiți din orașul Wuhan, prezintă probleme respiratorii și au fost internați în unitățile medicale din Edinburgh și Glasgow, potrivit site-ului publicației Scottish Sun, citat de Universul.net.

Șeful departamentului de boli infecțioase de la Universitatea din Edinburgh, profesorul Jurgen Haas, a declarat că multe alte asemenea cazuri vor apărea în alte orașe britanice.

sursa foto: Arstehnica.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Indiceti lumea in eroare, nu sunt comfirmate 100% cele din scotia..

  2. Daca un singur pacient a infectat 17 cadre medicale , bunul simt spune ca a intrat in contact si infectat cel putin alti 6-7 oameni, asta inseamna 24 la prima strigare , fiind vorba de cerstere exponetiala inseamna cel putin 2^4x , rata de inbolnavire e fantastic de ridicata .In momentul asta daca x este numarul de stapamani ( vreo 1 in dec plus 3 in ian adica 4 ) inseamna 65.000 de infectati in mom asta. Iar daca vorbim de o per de incubatie de 2 sapt atunci totul e o devarata bomba .Sa dea Doomnu sa nu fie o rata de mortalitate ridicata ca la cum se raspandeste nu cred ca va cruta vreun om de pe Terra. Iar WHO sa le fie rusine pt ca au declarat virusul Zica pandemie fara sa fi murit vreun om. Iar pentru napasta asta se cred in siguranta . Vreau sa ii anutz ca in 2 luni ii va ajunge din urma .

  3. Dar ce naiba cauta afara din Wuhan?? Sau iar suntem milostivi si primim cu bratele deschise?

  4. G4media, titlul pe care l-ați ales pentru acest articol este foarte inacurat şi produce panică. Consider că un jurnalism de calitate înseamnă şi a oferi cititorului o imagine cât mai apropiată de realitate. Titlul pare a fi fost ales doar pentru că sună senzațional, iar articolul nu oferă informații de valoare. Care este rolul acestui articol?

  5. Între timp… alarmă falsă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.