G4Media.ro

Virgil Popescu: Depozitele de gaze sunt undeva la 68%. Sunt cu mult…

Sursa foto: European Council

Virgil Popescu: Depozitele de gaze sunt undeva la 68%. Sunt cu mult peste nivelul de golire care a fost prognozat

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, afirmă că depozitele de gaze realizate de România înaintea acestei ierni sunt ”cu mult peste nivelul de golire prognozat”, el arătând că România are înmagazinaţi 2,3 miliarde metri cubi de gaz, transmite News.ro.

”Depozitele de gaze sunt la două miliarde două sute treizeci (metri cubi – n.r.), sunt undeva la 68%. Sunt cu mult peste nivelul de golire care a fost prognozat”, a afirmat Virgil Popescu, marţi seară, răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor, la finalul vizitei făcute în judeţul Gorj.

La finalul primei săptămâni din luna noiembrie 2022, Virgil Popescu anunţa că au fost înmagazinaţi peste 3 miliarde de metri cubi de gaze în depozite, ceea ce reprezintă un record absolut.

Ministrul dădea asigurări că în iarna 2022-2023 nu vor exista probleme în ceea ce priveşte asigurarea consumului de gaze în România nici pentru populaţie, nici pentru economie.

”Am depăşit 3 miliarde de metri cubi de gaze naturale în depozite! Record absolut! Astăzi, 7 noiembrie, avem în depozite gaze naturale în procent de 97,75% – 3000,7 milioane metri cubi. Da, repet: NU vom avea probleme cu gazele în această iarnă. Populaţia şi economia nu vor avea de suferit”, transmitea Virgil Popescu, în 7 noiembrie.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

5 comentarii

  1. Bravo crâmpoțitule ,ai rezolvat-o și pe asta. Ai stabilit tu sa fie cald și ai salvat Romania.Doamne, cum ii mai rabzi pe toți impostorii,trădătorii si mincinoșii care ,zic ei, ne conduc?

  2. Cred si eu la 14 grade noaptea si 20 ziua!

  3. pai poate ar fi cazul sa le umpli din nou la primavara, iarna viitoare nu se stie cat de cald va fi.

  4. Iar defuleaza asta, fac pariu ca nu stie care-i diferenta dintre curentul continuu si alternativ

  5. Românii merită cu prisosință astfel de miniștri.