G4Media.ro

Viorica Dăncilă spune că a discutat cu parlamentari și primari și promite…

Viorica Dăncilă spune că a discutat cu parlamentari și primari și promite PNDL 3: Nimeni nu a ajuns pe persoană fizică în Parlament. Cred că sunt mulți parlamentari care se gândesc dacă să voteze moțiunea, pentru că vor merge în colegiu

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, la Adevărul Live, că a discutat cu parlamentari și primari, dar că nu a promis bani sau funcții, însă a precizat că Guvernul are în pregătire PNDL 3, programul inventat de Darius Vâlcov prin care se alocă bani direct primăriilor. Dăncilă a spus că nimeni nu a ajuns pe persoană fizică în Parlament și crede că sunt mulți parlamentari care se gândesc dacă să voteze moțiunea de cenzură, pentru că vor merge în colegiu și vor da ochii cu primarii, care nu își vor mai primi banii.

Dăncilă a susținut că banii din PNDL 1 și 2 au fost alocați în special primarilor din opoziție și că a și primit reproșuri din partid pentru acest lucru.

Declarațiile premierului vin înaintea votarea moțiunii de cenzură, programată joi.

Principalele declarații pe acest subiect ale premierului Viorica Dăncilă:

 • Despre faptul că ar fi promis bani și funcții: Cine face astfel de afirmații e iresponsabil. Să spui că premierul României promite bani, funcții mi se pare un lucru deosebit de grav, care arată numai ură (…) Aceste afirmații sunt preluate și de alte state membre și nu ne fac decât rău.
 • Niciodată nu am promis bani, funcții. Că am stat de vorbă cu oamenii mi se pare firesc. E foarte bine ca oricine ocupă o funcție în stat să discute cu oamenii, să înțeleagă ce vor, dacă au greșit, unde au greșit.
 • Am discutat și cu parlamentari, cu primari, cu cetățenii. Cred că mulți se vor răzgândi, pentru că atunci când se vor întoarce în colegiu vor da ochii cu primarii, cu cetățenii. (…) Nimeni nu a ajuns pe persoană fizică în Parlament. Atunci când primarii nu își vor mai primi fondurile – PNDL 1, PNDL 2 – cred că acest lucru va crea o mare nemulțumire.
 • Cred că sunt destul de mulți parlamentari care se gândesc că nu vor sta doar în Parlament, vor merge acasă.
 • Despre acuzațiile de presiune la adresa parlamentarilor și de mită electorală prin Fondul de Dezvoltare și Investiții: E o interpretare complet eronată, despre Fondul de Dezvoltare și Investiții vorbim de un an de zile, a fost în programul de guvernare.
 • La PNDL 1 și 2 nu există comunitate în România care să nu fi primit finanțare, indiferent de culoarea politică. Vrem să introducem și PNDL 3.
 • Ce a nu a intrat la PNDL 1 și 2 încercăm să facem prin FDI
 • Marea majoritatea a banilor s-au dus către opoziție și poate am avut reproșuri în partid că s-au dus mai mult la liberali sau alte partide.
 • Simt partidul aproape, partidul unit, toți vor fi foarte implicați în campanie.
 • Această moțiune nu va trece, dar dacă vreți să luăm scenariul că va trece, ne vom continua lupta. Nu voi demisiona pentru că sunt un om responsabil, dar îi voi cere președintelui României să facă o nominalizare cât mai repede.
 • După moțiunea de cenzură mergem cu remanierea în Parlament, care se aprobă cu majoritatea celor prezenți. După ce trece moțiunea de cenzură, nu moțiunea, ziua moțiunii, apoi mergem cu remanierea în Parlament.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Toti au ajus cu spaga pentru ca sa fure. PSD = grupare de infractori. Un om onest nu poate face parte din aceasta cloaca de gunoaie omenesti

 2. fmm de vaca incaltata!

 3. pe 10 10 2019 Veorika sa Ajunga la Cratita ei din Videle !

  haideti !

 4. Cine in tara asta mai crede ce spune o mincinoasa si o marioneta?
  Marioneta nu poate fi crezuta fiindca ea se misca dupa cum comanda papusarul din culise
  Mincinoasa cu atat mai mult nu poate fi crezuta. Ce ar trebui sa scrie presa? Doar nu poate da copy-paste dupa ce scoate pe gura analfabeta…..

 5. Veo,
  Stai fară frică, nimeni n-a intrat incă la puscărie pentru combinații cu funcții si SMS-uri transmise in teritoriu ! Am zis: ”nimeni”? Pardon, am vrut sa zic: „Nimic”…

 6. Sa radem cu veorica

 7. Mai femeie, in 2016, v-au votat 46% dintre cetățeni, acum luați max 20. Ce să spună cetățenii??? 26% s-au reorientat după ce au văzut atâtea autostrăzi, spitale, scoli promise de pesede.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.