G4Media.ro

Violeta Alexandru: Obiectivul pe care mi l-am asumat a fost să curăţ…

Violeta Alexandru: Obiectivul pe care mi l-am asumat a fost să curăţ organizaţiile noastre de practicile USL-iste / Am avut ca obiectiv să dau încredere colegilor noştri, să nu simtă că trebuie să negocieze cu cineva pe sub masă

Liderul PNL Bucureşti Violeta Alexandru a afirmat, sâmbătă la conferinţa de alegeri în această organizaţie, că obiectivul ei a fost să cureţe organizaţiile de practicile USL-iste şi să dea încredere colegilor ca aceştia să nu simtă că trebuie să negocieze cu cineva pe sub masă sau că trebuie să se pună bine cu cineva pentru că nu pot reuşi pe cont propriu.

  • „Obiectivul pe care mi l-am asumat a fost să curăţ organizaţiile noastre de practicile USL-iste. Am avut un obiectiv asumat să dau încredere colegilor noştri, să identific şi să cresc lideri în filialele noastre, care să stea pe picioarele lor, care să aibă încredere în competenţelor lor şi care să nu se simtă că trebuie să negocieze cu cineva pe sub masă sau trebuie să se pună bine cu cineva pentru că pe cont propriu nu pot reuşi”, a afirmat Violeta Alexandru.

Ea a menţionat că obiectivul ei a fost de înlăturare a PSD din Bucureşti.

„Am ţinut mult să dăm jos PSD-ul din Bucureşti şi am ţinut împreună la acest obiectiv. Sunt omul care a fost în fiecare filială aşa că decizia de a susţine împreună un candidat comun, noi şi USR-PLUS, a fost o decizie discutată cu dumneavoastră. (…) Decizia a fost obiectivul de înlăturare a PSD din Bucureşti şi am reuşit împreună acest lucru. Vă mulţumesc că pentru sacrificiu şi că aţi înţeles că înainte de orice vrem binele Bucureştiului şi vrem să scoatem Capitala şi administraţia din aranjamentele şi grupurile de interese ale PSD, care o storseseră de ultimele resurse financiare de a ajuns Nicuşor Dan să se chinuie să găsească o soluţie pentru care să acomodeze bugetul ca să susţină cheltuielile necesare, ce să mai vorbim de investiţii. PSD-ul se bucură când vede cum ne luptăm între noi. PSD se bucură ştiind că a lăsat vistieria Bucureştiului goală, că a lăsat Bucureştiul cu datorii imense şi că a pus primarul general în cea mai dificilă poziţie”, a explicat liderul PNL Bucureşti.

Aceasta a punctat şi faptul că PNL a înregistrat rezultatele bune în Bucureşti la alegerile de anul trecut.

„Trebuie să o spunem foarte clar că am crescut cu 50% faţă de 2016. E o creştere într-un oraş ca Bucureştiul în care avem un competitor foarte bine pregătit care este USR-PLUS, avem o creştere. Vi se datorează şi vă mulţumesc infinit pentru că aţi avut încredere că putem mai mult faţă de 2016, făcând în paralel şi curăţenie după tot felul de practici care nu aveau nimic în legătură cu PNL şi construcţie împreună. 50% creştere faţă de 2016, 100% creştere faţă de 2016 la parlamentare. Am dublat numărul de parlamentari pentru că am făcut campanie împreună om la om, unii dintre noi care suntem astăzi parlamentari, doar unii”, a mai transmis Alexandru.

Ea s-a mai referit la situaţia din coaliţie.

„Tot împreună am intrat într-o coaliţie pentru conducerea Bucureştiului alături de USR-PLUS şi suntem într-un parteneriat corect, îi mulţumesc domnului preşedinte Moisă, cu PMP la nivelul Bucureştiului, în mulţumesc lui Vlad Voiculescu pentru acest parteneriat. Nu este o colaborare întotdeauna uşoară. Eu nu sunt un om care să stea pe Facebook, să poarte discuţii şi să se contreze cu ceilalţi decât atunci când este strict necesar. Nu este dificil. Am făcut un obiectiv punctat în acest raport, reuşita colaborării cu parteneri cu care nu am mai lucrat niciodată. Toţi de pe margine vedem într-un fel lucrurile şi atunci când suntem în discuţii şi colaborări, oameni personalităţi diferite, oameni electorat complementar, dar relativ diferit, când suntem înauntru nu e întotdeauna foarte uşor şi am căutat împreună cu echipa consilierilor generali, cu toţi colegii mei, să fim echilibrul decenţa, profesionalismul, verticalitatea cu partenerii noştri să punem interesul Bucureştiului înaintea oricăror orgolii deşi şi colegii mei au avut momente în care simţeau că ar fi vrut să exprime mai mult, nu am făcut-o pentru că noi suntem factorul de echilibru pentru binele Bucureştiului şi pentru colaborarea cu Nicuşor Dan”, a precizat Violeta Alexandru.

De asemenea, liderul PNL Bucureşti a explicat cum arată colaborarea cu primarul Capitalei, Nicuşor Dan.

„Punctez colaborarea cu primarul general. Când e cineva din interiorul partidului altfel arată relaţia de colaborare. Când e cineva din afara partidului, îţi trebuie cu atât mai mult, corectitudine pentru a putea consolida o relaţie de încredere cu cineva cu care lucrezi. Noi în acest moment suntem în cea mai bună relaţie de colaborare cu primarul general, PNL, ca să vorbesc despre mine, PNL, filiala Bucureşti. Este un nivel al încrederii pe care l-am atins în colaborarea cu primarul general, în pofida zilelor care sunt mai aglomerate sau mai tensionate, care îţi arată o maturitate politică din partea ambelor părţi pentru binele Bucureştiului, este un rezultat cert pe care l-am atins într-o perioadă extrem de dificilă. şi acum liberalii din Bucureşti trebuie să facă un pas înainte către construcţie, către implementarea de proiecte având în vedere bugetul aprobat”, a conchis Violeta Alexandru.

sursa: News.ro, sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Hai nu zău. Declarativ sunteți zei, în practică sunteți varză.

  2. Cica a curatat organizatiile de practicile USL-iste. De asta voteaza PNL si PSD cot la cot toate ticalosiile…
    Cred ca Violeta Alexandru a tras pe nas din prafurile lui Citu, altfel nu se explica delirul. 😉

    • Nu ii dadeam vreo sansa Violetei la Min Muncii, dar a dovedit 10 clase peste Turcanu, nu-i dadeam vreo sansa la organizatia Bucuresti, dar a performat, poate concesiile facute partenerilor de coalitie trebuiau centrate pe oameni, cum a facut Usr la S2…si ABC,…nu toatr aberatiile impuse de USR+ sunt bune pentru bucuresteni…, Coalitia inseamna dialog, analiza optiunilor, …in centrul administratiei locale sta omul, pe urma agenda de partid….,problema gunoiului din S1 sau S2 e grava, dar nu e singura problema,….departe de mine sa fiu vreun fan, dar mergi prin S4…., eu nu locuiesc acolo, dar trec pe acolo zilnic…se lucreaza constant, ala in 4 ani a schimbat totul, si daca a facut ceva penal, eu l-as condamna la locul de munca…Piedone, ala de zicem ca va fi condamnat curand, a inceput constructia la 16 crese, 3 parkinguri supraetajate…curatenia e imbunatatita simtitor, lucreaza cu propria companie, a dezvoltat si colectare selectiva, timid, dar e un inceput…vreun proiect la 1 sau 2?…. Nimic nou…nu uitati, anchetele sunt treaba procurorilor nu a primarilor….Clotilde a uitat sa plateasca bursele elevilor, dar asta nu afecteaza fatalaii progresisti, aia nu au copii

  3. Iohannis va curata de bube iar voi dati vina pe USL-isti.

  4. Frumoase cuvinte, da’ Burduja știe că USL nu mai există? La fel cum nu există nici Bancorexul pe care tac’su l-a falimentat cu competență deosebit de liberală. Singura chestie bună de la Burduja e că ăsta n-are beizadea să-i moștenească funcțiile. A rezolvat-o cu competență la fel de liberală.

  5. Romanii au ce merita. Pe langa cele 5 miliarde euro imprumutati de cele doua guverne PNL din 2019 pana azi, mai merita imprumuturi de inca 50. Sa plateasca si stranepotii lor, ca sa le iasa pe nas PNL. Au uitat ca in 1907 Romania era condusa de PNL. La fel in 1929, 1933.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.