G4Media.ro

Violeta Alexandru anunţă viceprimarii din partea PNL, atât la Primăria Capitalei, cât…

Violeta Alexandru anunţă viceprimarii din partea PNL, atât la Primăria Capitalei, cât şi la primăriile de sector – La Sectorul 2 ambii viceprimari vor fi de la PNL, în timp ce la Sectorul 6 viceprimarii vor fi de la USR PLUS

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a anunţat, luni, care sunt viceprimarii din partea PNL pentru Primăria Capitalei şi primăriile de sector, acolo unde Dreapta are majoritate în consilii. La Sectorul 2 ambii viceprimari vor fi de la PNL, în timp ce la Sectorul 6 viceprimarii vor fi de la USR PLUS. ”Contăm pe sprijinul PMP pentru proiectele iniţiate spre binele bucureştenilor. Suntem în consultare cu PMP, o consultare bazată pe principii de corectitudine”, a transmis Violeta Alexandru.

”În echipa mea de la PNL, toate şedinţele de desemnare a candidaţilor pentru poziţiile de viceprimari – la Capitală şi la sectoare – au avut loc. Aceşti oameni trebuie să înceapă imediat treaba alături de partenerii noştri. Am promis bucureştenilor seriozitate şi pentru mine acest lucru este foarte important. Este cartea de vizită cu care m-am prezentat în alegerile locale 2020. Respectând Protocolul încheiat cu partenerii noştri de la USR – PLUS, în birourile politice ale organizaţiilor PNL din toate sectoarele în care, în consiliile locale, avem majoritate alături de parteneri, am desemnat de curând candidaţii pentru funcţiile de viceprimari. La Capitală – prin Biroul Politic al Municipiului Bucureşti, la sectoare – prin Birourile Politice de sector. La sectorul 5 nu avem majoritate, Dreapta nu va propune viceprimar(i). Practic, PNL respectă principiul parităţii, principiul stabilit în mod expres în Protocolul semnat, înainte de alegeri, cu USR-PLUS, pentru binele bucureştenilor”, a scris, luni, pe Afcebook, Violeta Alexandru.

Potrivit acesteia, lista de viceprimari de la PNL este: ”Viceprimar General PNL – Stelian Bujduveanu.

După cum este cunoscut, propunerea USR – PLUS pentru VP este Vlad Voiculescu. Stelian este deja în coordonare cu Vlad, am toată încrederea că vor lucra bine alături de Nicuşor Dan.

Viceprimar Sector 1 PNL – Ramona Porumb
Viceprimari Sector 2 PNL – Magda Catone şi Adrian Costache
Viceprimar Sector 3 PNL – Alexandru Oancea
Viceprimar Sector 4 PNL – Robert Florea
Viceprimari Sector 6 – ambele nominalizări, conform protocolului, sunt de la USR – PLUS. Aşa cum PNL face 2 nominalizări la sectorul 2. Ambii primari (Ciucu, PNL – Sector 6 şi Mihaiu, USR-Plus – Sector 2) vor face proba că pot lucra cu reprezentanţii partidului partener”.

Violeta Alexandru anunţă că se negociază pentru sprijinul PMP.

”Contăm pe sprijinul PMP pentru proiectele iniţiate spre binele bucureştenilor. Suntem în consultare cu PMP, o consultare bazată pe principii de corectitudine. Este un nou început în colaborarea PNL – PMP în Capitală şi nu ascund că sunt foarte atentă la modul în care ne respectăm reciproc. Aşadar, Dreapta s-a unit nu doar pentru câştigarea alegerilor ci pentru a face treabă mai departe. Ceea ce cred că este cel mai important pentru oameni. Ne-am unim forţele în faţa unui PSD care nici nu renunţă nici nu lasă Capitala şi sectoarele să plece pe un drum civilizat, al dezvoltării, al modernizării”, a mai scris Violeta Alexandru.

sursa: News.ro, sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Daca PNL ar fi condus de Violeta Alexandru si echipa ei de la Bucuresti, as putea vota cu PNL. In schimb, dat fiind ca PNL ii are la varf pe unii precum Orban, Florin Roman, Predoiu si altii ca ei adica mincinosi si corupti, nu ma risc. Voi vota USR-PLUS

  2. Ceva treabă la ministerul ăla nu o fi mai având madama?! La CNPP a rezolvat cu softul cel nou, cu angajarea de personal suplimentar pentru recalcularea celor 5 mil de pensii, sau, dacă abrogă legea 127, a elaborat proiectul noii legi sustenabile a pensiilor?! Ca imediat se termină anul și nu a făcut cam nimic în afara de politica guristă!

  3. Magda Catone viceprimar in sectorul 2. Ce o recomanda pentru acest post, reclamele la DERO?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.