G4Media.ro

Vilă dintr-un cartier al Craiovei, demolată de Poliţia Locală / Clădirea a…

Sursa foto: Gazeta de Sud

Vilă dintr-un cartier al Craiovei, demolată de Poliţia Locală / Clădirea a fost ridicată fără forme legale pe un teren al municipalității

Luni dimineaţa, mai mulţi poliţişti locali alături de muncitori ai unei instituții subordonate consiliului local au demolat o vilă de pe strada Doctor Nicolae Ionescu Siseşti, din cartierul craiovean 1 Mai. Aceasta era construită ilegal, pe domeniul public al oraşului, anunță Gazeta de Sud.

”Este vorba despre o construcție executată fără forme legale, pe terenul aflat în proprietatea Municipiului Craiova și în administrarea RAADPFL Craiova. Angajații R.A.A.D.P.FL. Craiova, împreună cu deținătorii construcției, pun în executare actul administrativ de desființare a acesteia și eliberarea terenului aflat în proprietatea Municipiului Craiova“, a transmis Poliţia Locală.

Nu este prima acţiune de acest gen pe care poliţiştii o fac publică. În noiembrie 2021, aceștia au anunţat că au obţinut demolarea a două etaje ale unui bloc care ar fi trebuit să fie de patru etaje. La vremea respectivă, Poliţia Locală a declarat că a fost nevoie de cinci ani de procese pentru a obţine hotărârea de demolare.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

5 comentarii

  1. a fost ridicata peste noapte?

  2. Pacat de constructie, arata superb. Usile unicat care dau direct in natura, acoperisul in sapte ape, garajul incapator care sa gazduiasca cazane pe paru roti frumos lustruite…pacat.

  3. Bravo!

  4. Au un tupeu zigani de Olteni de te ia cu scarba …….