G4Media.ro

Viktor Orban se pregătește de guvernare până în 2030: ”Ungaria a pierdut…

Viktor Orban se pregătește de guvernare până în 2030: ”Ungaria a pierdut secolul 20, dar vrea să-l câştige pe cel de-al 21-lea”

Ungaria a pierdut secolul al XX-lea, dar vrea să-l câştige pe cel de-al XXI-lea – a declarat prim-ministrul Ungariei,Viktor Orbán, o mărturisire care vorbește despre trauma tratatului de la Trianon, când țara a pierdut teritorii însemnate după primul război mondial.

Într-un interviu de Crăciun, publicat luni de cotidianul pro-guvernamental „Magyar Idők” și citat de agenția de presă maghiară MTI, premierul maghiar a declarat că “în 2019 vor fi alegeri, dar orizontul nostru este 2030. Ca rezultat al celor opt ani de muncă comună, ne aflăm în faţa unei noi ere, şi am convingerea că nu doar am pornit, ci o să şi izbândim.”

Orban a reluat obișnuita sa retorică anti-imigrație și anti-Soros: ”Opoziţia din Ungaria este folosită ca instrument. George Soros şi reţelele sale nu acceptă ca Europa Centrală să nu participe la marele lor experiment de transformare socială (…) În această luptă, momentul alegerilor europarlamentare va fi o piatră de hotar, când îşi vor măsura forţele cei care ocrotesc Europa creştină cu forţele politice pro imigrare” – a declarat Viktor Orbán.

El a mai spus că “noi, ungurii, ne putem baza doar pe noi înşine. Prin urmare, am lansat o consultare naţională privind familiile. Consider că aceasta este cea mai importantă problemă a agendei politice ungare de astăzi.”

Foto: Contul de Facebook Viktor Orban

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Retorica tipica de ticalos manipulator care sadeste ura si frica. Migratia e o problema mare a Europei, dar poate o sa inteleaga odata si odata cretinul asta ca migratia e o tragedie in primul rand a celor ce migreaza si o catastrofa a tarilor din care provin si abia dupa aia a tarilor gazda. Iar Ungaria nu se numara printre tarile de destinatie.
    Orban la fel ca Dragnea, PUtin, Erdogan are nevoie permanenta de un dusman al natiei , fie el statul paralel, occidentul ticalos, Gullen, Soros, sau cine mai vreti dvs.

    • Cataline, cand vin migrantii care se deplaseaza pe ruta Orient-Bulgaria-Romania-Ungaria- Germania, sa-i primesti la tine in curte, sa-i hranesti, sa-i imbraci, sa le platesti scolarizarea copiilor, si apoi alocatii la copii, si dupa aia sa le ti cuvantari .

    • Rahat5, tu sa dai lectii la voi in Rusia, nu la noi in tara. Pana una alta primim fix cati migranti ne convine. Daca avem de ales intre 1 milion de africani si 18 rusi, cati sunteti in plutonul de postaci mizerabili, preferam oricand migranti. Panimaiesi, nea Rahat?

  2. ESTI MODEST ORBANE, DRAGNEA SI CALUL LUI VOR CONDUCE romania PANA IN 20-40.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.