G4Media.ro

VIDEO Zucchero a cântat în Piaţa San Marco din Veneţia, complet pustie,…

VIDEO Zucchero a cântat în Piaţa San Marco din Veneţia, complet pustie, pentru a promova iubirea

Cântăreţul italian Zucchero a cântat la pian în Piaţa San Marco din Veneţia, complet pustie, pentru a promova iubirea într-o perioadă în care omenirea este profund marcată de pandemia de coronavirus, informează DPA, preluată de Agerpres.

Astfel de imagini ce prezintă pieţe celebre în lumea întreagă, de obicei aglomerate şi cu numeroşi turişti, dar rămase pustii în prezent, au devenit un simbol al Italiei în timpul pandemiei de COVID-19.

Zucchero, în vârstă de 64 de ani, a înregistrat un videoclip pentru noul său cântec, intitulat „Amore Adesso!”, în romanticul oraş italian construit pe o lagună, la începutul lunii mai. Câteva zile mai târziu, videoclipul său a fost publicat pe YouTube, a precizat joi un purtător de cuvânt al artistului italian.

Pentru a se asigura că zona rămâne pustie, autorităţile locale au închis Piaţa San Marco pentru pietoni înainte de filmarea acelui clip, potrivit mass-media locale.

Piaţa San Marco are o mare însemnătate pentru Zucchero, după cum a explicat starul italian într-un comunicat. „Am vrut să transmit un semnal clar, pentru oraş şi pentru întreaga Italie, şi să le reamintesc oamenilor că trebuie să continuăm să fim curajoşi şi că nu trebuie să ne lăsăm cuprinşi de disperare”, a spus artistul.

Cântecul înregistrat în faimoasa piaţă din Veneţia reprezintă o versiune a single-ului „No Time for Love Like Now” lansat de muzicienii americani Michael Stipe (solistul fostei trupe R.E.M.) şi Aaron Dessner (chitaristul trupei rock The National), au precizat reprezentanţii companiei Universal Music.

Cei doi artişti americani au publicat acel single pe internet şi le-au cerut fanilor să creeze versiuni proprii, ceea ce l-a inspirat pe Zucchero să înregistreze o versiune italiană a piesei.

Sursa foto: Captură Youtube

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter