G4Media.ro

VIDEO Zelenski: Nicio rachetă rusească, nicio lovitură nu poate distruge moralul ucrainenilor

Sursa foto: CHIP SOMODEVILLA / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

VIDEO Zelenski: Nicio rachetă rusească, nicio lovitură nu poate distruge moralul ucrainenilor

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat, în mesajul pentru poporul ucrainean, că nicio rachetă şi nicio lovitură nu poate distruge moralul ucrainenilor, conform News.ro.

„45 de rachete a lansat Rusia împotriva noastră. Este a cincea lună a unui război la scară largă. Ocupanţii urmau să captureze cea mai mare parte a ţării noastre în a cincea zi, dar trebuie să organizeze un astfel de spectacol de rachete în luna a cincea, care nu schimbă nimic strategic pentru Rusia. Aceasta este o astfel de fază a războiului – dificilă din punct de vedere moral, dificilă din punct de vedere emoţional. Când ştim că inamicul nu va reuşi, când înţelegem că ne vom putea apăra în continuare statul, dar nu simţim limitele de timp ale acestui lucru, nu simţim câte lovituri, pierderi, eforturi vor mai fi înainte. Vedem că victoria este deja la orizont.

Dar nu noi vom fi copleşiţi, ci îi vom învinge. Nicio rachetă rusească, nicio lovitură nu poate distruge moralul ucrainenilor. Şi fiecare dintre rachetele lor este un argument în negocierile noastre cu partenerii.

Voi lua parte luni la Summitul G7. Summitul NATO va avea loc săptămâna viitoare. 45 de rachete într-o jumătate de zi şi chiar în ajunul unor astfel de întâlniri. Toate clare. O altă confirmare a poziţiei noastre. Acest lucru confirmă faptul că pachetele de sancţiuni împotriva Rusiei nu sunt suficiente, că Ucraina are nevoie de mai multă asistenţă armată şi că sistemele de apărare aeriană – sistemele moderne pe care le au partenerii noştri – nu ar trebui să fie în zonele de antrenament sau depozite, ci în Ucraina, unde este necesar acum. Este nevoie mai mult decât oriunde altundeva în lume”, a spus Zelenski.

Sursa foto: CHIP SOMODEVILLA / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Rusia încă nu înțelege că tot ce face doar sporește ura internațională împotriva Rusiei.

  • Și crezi că unui dictator și clicii sale îi pasă de ura și sancțiunile internaționale?Rușii nu se opresc până nu își duc la capăt planurile lor, indiferent că mor și mulți oameni de ambele părți.

 2. Și crezi că unui dictator și clicii sale îi pasă de ura și sancțiunile internaționale?Rușii nu se opresc până nu își duc la capăt planurile lor, indiferent că mor și mulți oameni de ambele părți.

 3. Mi-aș dori ca binele să poată învinge dar mi-e teamă că puterile occidentale s-au cam plictisit de acest război și nu conștientizează ce înseamnă al lăsa pe Putin să cîștige,lucru ăsta ar însemna ca totalitarismul să învingă democrația căci ceea ce se conturează în Rusia va fi la fel ca pe timpul comunismului iar ucrainenii nu își mai doresc,cu prețul vieții ei luptă pentru libertate și reîntregirea națiunii.

  • Stai linistita, de plictisit se plictisesc prostii, si daca se plictisesc se si opresc din operatiune.

 4. Așa spunea și Ceaușescu în 1988. Stați în frig și mincati mai puțin că în curind o să fiți fericiți??!!! După o săptămână de război pierduse păpușarul 2% din Ucraina acum a pierdut 20%??!! Nu a vrut pace. Să trăiască SUA. Vorbim peste 2luni.

  • Pacea nu e nici de stanga si nici de dreapta si nici terci. E ceva … peste.puterea de intelegere a multora si nu se face din pix si doua-trei vointe. Sa comentam despre pretul la ulei, politicieni dar nu si despre pace.

  • Bubi, da’ peste voi când veniseră nemții, de ramaseseti cu un sfert din tara, cum a fost? Trăiască SUA, ca altfel erați toți îngrășământ în taiga.