G4Media.ro

VIDEO Zelenski, mesaj de susținere la Eurovision pentru trupa ucraineană Kalush Orchestra:…

VIDEO Zelenski, mesaj de susținere la Eurovision pentru trupa ucraineană Kalush Orchestra: „Europa, votează numărul 12!”

Competiția cu emoții și pentru ucraineni, care se așteaptă, sâmbătă seara, ca trupa lor Kalush Orchestra să obțină victoria în finala Eurovision.

Președintele Ucrainei a lansat un mesaj de susținere și un îndemn către Europa pentru susținerea trupei Kalush Orchestra, în semn de solidaritate cu Ucraina, care se confruntă cu războiul declașat de Rusia.

„Foarte curând, în finala Eurovision, continentul și întreaga lume vor auzi cuvântul nostru natal. Cred că, la final, acest cuvânt va fi „Victorie”! Europa, votează pentru Kalush Orchestra – № 12!  Să-i susținem pe compatrioții noștri! Să susținem Ucraina!”, a transmis Zelenski pe contrul său de facebook.

sursa foto: Facebook/

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. @Cioby ( faza cu The King is back o trec la ciudățenii megalomanice) , sunt .cântăreți, nu ofițeri de credite( da, ăștia-s mai periculoși. ca rakeții).
  Pe de altă parte, să-ți sângereze țara ocupată și tu să trimiți mesaje de suporter la Eurovision e grotesc de-a dreptul! Mai notam o ciudățenie, facem totalul la final.

 2. Cine nu voteaza Ucraina este un rusofil nenorocit…

 3. Europa votează cu Ucraina, trebuie sa îi susținem pe toate planurile. Ucraina pe locul 1,astazi 14/05/2022 ora 23.50

  • Ukraina o sa câștige. Și normal e sa câștige tot din oficiu și la sport. Belinski sa primească și Oscar și Grammy si Nobel. Dacă nu ne arătăm susținerea pe toate planurile, forțele râului nu se vor opri. Slava Ukraini !

 4. Cu toată „slava” se vede ca te oftici

 5. Ucraina cistigatorul Eurovision. Acum. 02.01 h

 6. Sa moara de ciuda putinisti fascisti

  • Se pare ca incuiatii la minte au o noua ocupatie dupa sfarsitul pandemiei, ma intreb oare daca toti tacanitii astia pro Ucraina si bufonul Zele ( ala care ii certa pe toti care anuntau atacul Rusiei inainte cu cel putin o saptamana, pe care ii facea in toate felurile ca sperie lumea) chiar au impresia ca exista miscare pro Putin in Romania sau sunt platiti, si daca sunt platiti ce o fi in sufletele lor cand scriu toate balifernele in timp ce toate s au triplat la pret. Asta in ideea in care dulapul a zis sa dam vina pe Putin ptr gaze, curent, combustibili etc. ca e el e de vina, dar preturile au crescut cu mult inaintea asa zisei agresiuni a Rusiei. Ba baieti, va batea foamea la usa si voi votati Ucraina la eurovision, chiar cred ca ati mancat de pe jos.

 7. Konchita Wurst Uber Alles!