G4Media.ro

VIDEO Zelenski cere noi sancțiuni la adresa Rusiei, considerând că un armistițiu…

Sursa foto: President of Ukraine (president.gov.ua)

VIDEO Zelenski cere noi sancțiuni la adresa Rusiei, considerând că un armistițiu nu ar face decât să înrăutățească situația

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut vineri noi sancţiuni din partea Occidentului în contextul atacurilor masive cu rachete ale Rusiei asupra Ucrainei, relatează Agerpres.

„Este necesar un nou pachet de sancţiuni europene”, a spus preşedintele Zelenski într-un mesaj video adresat studenţilor irlandezi.”Agresiunea rusă nu se opreşte nici măcar o singură zi. Aşa cum minciunile ruseşti adresate lumii nu se opresc niciodată. Prin urmare, pentru toate acestea presiunea internaţională asupra Rusiei nu ar trebui să se oprească nici măcar o singură zi”, a spus preşedintele Zelenski.

Preşedintele ucrainean a acuzat Moscova că a încălcat declaraţia finală a summit-ului G20 din Bali, care a fost susţinută şi de Rusia, în numeroase puncte. Declaraţia a subliniat importanţa dreptului internaţional şi a unui sistem multilateral ca garanţi ai păcii şi stabilităţii. Cu toate acestea, Rusia continuă să distrugă relaţiile internaţionale în timp ce pretinde că luptă împreună cu toţi ceilalţi împotriva acestei destabilizări, a spus el. Moscova îşi mobilizează toate resursele „pentru a deveni cel mai mare stat terorist din istorie”, a susţinut preşedintele Zelenski.

Tot vineri, în declaraţiile difuzate la forumul internaţional de securitate din Halifax, Canada, preşedintele Volodimir Zelenski a respins ideea unui armistiţiu de scurtă durată cu Rusia, argumentând că aceasta nu ar face decât să înrăutăţească lucrurile.”Rusia urmăreşte acum un scurt armistiţiu, un răgaz pentru a-şi recăpăta forţele. Ar putea fi văzut ca sfârşitul războiului, dar un astfel de răgaz nu va face decât să înrăutăţească situaţia”.”O pace cu adevărat reală, durabilă şi cinstită nu poate veni decât din distrugerea completă a agresiunii ruse”, a adăugat el.

Casa Albă a reiterat vineri că doar preşedintele Volodimir Zelenski este în măsură să aprobe deschiderea negocierilor dintre Ucraina şi Rusia, respingând orice idee de presiune în această direcţie asupra Kievului din partea SUA.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

11 comentarii

 1. Zelenski – Drulă echipa distrugătoare a bolșevismului !

  • Trollule, cam ce ai vrea sa faca Zelenski? Sa stea cu mainile in san, sa ii fure si bombardeze muscalii toata Ucraina? Aaaah, tu vrei negocieri. Negociezi cu cineva care a promis ca nu mai face, dar continua sa te ucida? Penibilule.

  • Nu știu despre ce vorbești, eu spun că acesta este tipul de conducător care ne-ar trebui și nouă ca să învingem mafia bolșevică.

  • Am avut si noi un conducator din asta se numea Ion Iliescu ne-a scapat de comunisti apoi a intrat democratia in tara , Zelenski nu se lupta pt binele poprului ucrainian , el se lupta pt bine financiar al altora !

  • Ilici-KGB ne-a scăpat de comuniști ?😂😂😂😂😂
   La voi bolșevicii toate sunt de-a-ndoaselea 😂😂😂😂😂😂

 2. Rușii vor propune armistițiu după ce sunt înlăturați din Ucraina!

 3. Pana sa dea noi sancțiuni, vestul sa le aplice temeinic pe astea existente. Sunt emise sute de excepții, vedeți Olanda de exemplu.

 4. P mare porcarie
  Acesta Nu este Razboiul meu
  Cine imi va da inapoi zilele si noptile de teama si perpetua grija pentru ce urmeaza, deccand a jnceput aceasta Manifestare.???
  Cine imi va da inapoi TIMPUL ???
  M-a intrebat cineva daca vreau ca din bani publici, deci si ai mei, sa dau ajutoare, sa dau 2 ore de program seara la televiziunea publica intr-o limba pe care nu o cunosc si ci emisiuni fara subtitrare?
  Sa ajutam cu mult mai mult decar am ajutat biete familii de ROMANI, azvarlite in catube uitate din tara mea?
  Nu m-a intrebat nimeni.
  Asa ca eu zic PAS LA UKR!!!
  HAI SA NE VEDEM DE AI NOSTRI!!

 5. Zelensky= vocea Americii & Bancii Mondiale

 6. Un lucru e cert. Un popor e macelarit cu sange rece. Daca esti OM, nu ai cum sa nu fi solidar….restul,egoism la puterea 100000…..
  De frica nuclearei,stam si ne uitam.
  Unde sunt mecanismele internationale?