G4Media.ro

VIDEO Zecile de mii de pelerini de la Blaj au lăsat o…

VIDEO Zecile de mii de pelerini de la Blaj au lăsat o curățenie ca-n palmă în urma lor

Zecile de mii de participanți la evenimentul de duminică de la Blaj, unde Papa Francisc a ținut o liturghie de beatificare a șapte episcopi martiri, au lăsat în urma lor o curățenie exemplară, scrie Alba24.

Toate sectoarele în care s-au aflat aceștia au rămas curate. Oamenii și-au strâns toate gunoaiele și le-au luat cu ei. Nu au rămas hârtii, resturi de mâncare sau peturi.

Imagini cu curățenia de pe Câmpia Libertății:

Foto: Captură Alba24.ro

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. O mama si-a pierdut cei patru copii din neglijenta statului, un politist a fost ucis de mafie. Cred ca Papa s-a grabit sa plece din gradina iadului si dupa incidentul cu talharul din Izvin.

 2. Normal, oamenii ăștia au venit de bună voie, nu au fost aduși

  • esti mai prost ca noaptea IPOCRITULE…sa pupi in C…R toti PSDistii ca si eu am ciuda pe ei scursura ce esti

 3. Deci…se poate !…Întrebarea (retorică dealtfel !), este, de ce „se poate” numai în Ardeal ???……

  • Deci se poate, unde se gandeste, unde nu vedem urmarile.Bunul simt trebuie sa l aiba oricine, nu trebuie impus.Inca odata se demostreaza, ca spiritul gospodaresc si bunul simt se afla pe ici pe colo , dar in nici un caz in punctele esentiale.

 4. Oamenii NU și-au strâns toate gunoaiele și le-au luat cu ei. A fost o actiune gandita din timp de catre organizatori. Colectarea gunoiului a fost SELECTIVA. Si organizatorii au ramas surprinsi de rezultat. A fost o problema de organizare.
  Ambasadori straini prezenti pe Campia Libertatii au spus la finalulu evenimentului cam asa: aici au stat 120000 oameni?
  Este un lucru care se poate. Depinde de organizare.

 5. Organizarea ca urmare a bunului simt si a bunei cresteri se face in propria ograda.

 6. Lasati consilierii din Israel, luati-va niste suedezi care sa va invete cum este cu planificarea prin buget, intretinerea spatiilor si instalatiilor de tot felul si mai ales cum gunoaiele se transforma in agent termic.

 7. Deci se poate, unde se gandeste, unde nu vedem urmarile.Bunul simt trebuie sa l aiba oricine, nu trebuie impus.Inca odata se demostreaza, ca spiritul gospodaresc si bunul simt se afla pe ici pe colo , dar in nici un caz in punctele esentiale.

 8. Cuvintele PAPEI au fost ascultate ,ba chiar mai mult si ințelese .Putem sa facem pariu , ca acelasi lucru se va intimpla la urmatorul miting PSD .

 9. nu mai impartiti Romania in doua ! Imaginile sunt luate inainte …

 10. Domnule Mitel, fara sa va jignesc sau sa starnesc polemici, daca ati stii cum arata Blajul acum 20 de ani si cum arata acum, ati intelege de ce nu era gunoi in urma oamenilor. Orasul e la fel de curat si in rest, ptr ca oamenii isi iubesc orasul

 11. Bravo: ca soldateii SS ai lui Hitler! Asa curati! Iar propaganda asta chiar ca la Goering. Ce ne faceam noi fara greco-papistasi, nu? Asta e mesajul cred; suntem „mai superiori” miticilor. Stim placa cu „Boul si vitelul”/Gr. Alexandrescu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.