G4Media.ro

VIDEO Zece sirieni au fost găsiți într-un microbuz care transporta geamuri termopan…

Sursa foto: Poliția de Frontieră

VIDEO Zece sirieni au fost găsiți într-un microbuz care transporta geamuri termopan în Bulgaria pentru o firmă din România

Zece sirieni, cu vârste cuprinse între 12 şi 35 de ani, au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră giurgiuveni în timp ce încercau să intre în România, ascunşi într-un microbuz ce transporta geamuri termopan din Bulgaria pentru o societate comercială din ţara noastră, transmite Agerpres.ro.

„La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean bulgar, în vârstă de 35 de ani, care conducea un microbuz. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, geamuri termopan din Bulgaria pentru o societate comercială din România. Procedând la verificarea exterioară a mijlocului de transport poliţiştii de frontieră au constatat că sub geamurile termopan sunt două locaşuri special amenajate. La un control amănunţit asupra mijlocului de transport, au descoperit, în interiorul celor două locaşuri special amenajate, opt persoane de sex masculin şi două persoane de sex feminin”, se arată într-un comunicat de presă, transmis, duminică, de ITPF Giurgiu.

Asupra celor zece persoane nu au fost găsite documente de identitate, dar acestea au declarat că sunt cetăţeni sirieni.

Conform protocolului româno-bulgar la frontieră, cetăţenii sirieni şi mijlocul de transport au fost preluaţi de către autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

sursa: Agerpres.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...