G4Media.ro

VIDEO Un deputat USR a publicat o înregistrare cu mizeria din subsolul…

VIDEO Un deputat USR a publicat o înregistrare cu mizeria din subsolul Spitalului Județean Brașov, unde sunt vestiarele personalului

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat pe Facebook o înregistrare video făcută la subsolul Spitalului Județean Brașov, acolo unde se află vestiarele personalului care intră în contact cu pacienții și unde există mari probleme de igienă. În filmuleț se pot vedea sticle cu apă pline cu mucuri de țigări, rugină și un mop murdar în toaletă și vestiarele vechi și ruginite ale asistentelor, inclusiv a unei asistente care se ocupă cu sterilizarea instrumentarului medical.

Ungureanu susține că a înregistrat imaginile sâmbătă seară, după ce a discutat cu una dintre pacientele spitalului care i-a povestit că a fost infectată cu un stafilococ în timp ce era internată pe Secția de Ortopedie a Spitalului Județean Brașov:

 

”5 MINUTE DE MIZERIE ABSOLUTĂ

JEG GROS la Spitalul Județean de Urgență Brașov! Priviți cum arată subsolul Spitalului Județean Brașov, locul unde se află vestiarele personalului care lucrează pe secții. Din această COCINĂ medicii și asistenții pleacă în spital, la patul bolnavilor. Mai poate mira pe cineva că pacienții vin aici cu o boală și pleacă cu trei, după ce contactează bacterii multirezistente la antibiotice? Imaginile pe care le public acum au fost filmate de mine aseară, la ora 23, la o oră după ce am terminat dialogul cu doamna Ecaterina, pacienta infectată cu Stafilococ Auriu în luna mai, pe secția de Ortopedie a acestei bombe biologice. Voi reveni mai târziu cu imagini din băile ORIBILE ale acestui spital. Nu vă puteți imagina cât de NEGRE de jeg sunt mopurile cu care se șterge pe jos, în băi sau pe secții…”, a scris deputatul USR Emanuel Ungureanu, duminică, pe Facebook.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Asa o sa si ramana. Prioritar este sa platim o jumatate de miliard de euro fratilor Micula.
  La mafioti se omoara pentru mult mai putin. Nu e nimeni la puscarie pentru asta ?

  Oricum cei care „conduc” nu ar fi facut nimic pentru cetateni. Acum nici atat.

 2. De ce deputatul E.Ungureanu a renuntat sa publice, sa ceara explicatii despre abuzurile deputatului PSD, L.Nistor in ceea ce priveste managementul Spitalului Judetean de Urgenta Deva?
  Sau de ce fosta managera a spitalului, in loc sa fie sanctionata, a fost promovata ca director executiv al DSP Hunedoara? In urma cu un an, deputatul E. Ungureanu a facut mai multe vizite in spitaleel din Hunedoara si a vazut problemele cu care se confrunta spitalul.

 3. Asta ține și de calitatea personalului medical. Nu cred că nu- și permit, pecuniar, să cumpere un calorifer, vopsea, dar se complac. „Omul sfințește locul.”

  • În orice țară civilizată medicul are funcție de prestație de servicii medicale, nu de vopsit, spălat pe jos, schimbat mobilier în spital. Aici e unul din multele motive (unul din cele mici aș putea zice, dacă se compară cu lipsa medicamentelor și indolența generală a administrației) din cauza cărora am plecat și eu dar și mulți alți colegi.

  • lol, nu vrei sa chemam si garda nationala sau armata, sa ajute la vopsit ? doar comunistii mai aveau asemenea idei. Ca un medic sa-si faca treaba, el trebuie sa fie atent la actul medical, nu sa-si faca probleme de jeg, salarii neplatite, lipsa de medicamente, lipsa de instrumentar medical, etc. Eu lucrez in IT si ma astept la acelasi lucru, sa am un laptop functional, email functional, birou, etc. Nu sa stau sa repar chestii ca sa am pe ce lucra.

 4. Genial, medicii trebuie sa schimbe caloriferele din spital si să zugrăvească !
  Oricum, e un progres, are mai mult sens decât să trimitem pacienții în străinătate

 5. Medicii de ce nu s-au solidarizat și prin efort comun sa pună presiune pe managerul spitalului, ministerul sănătății?!? Dacă nu o reflecta într-un fel nu se schimba nimic, de aceea aprobarea tacita înseamnă accept. Sigur ca ei ar trebui sa facă altceva decât sa renoveze spitalul, dar prin tăcerea lor aproba managementul defectuos. Oricum tot sistemul sanitar reflecta aceasta societate bolnava.

 6. Nu medicul nu trebuie să schimbe caloriferul, becul să de-a cu var, dar la cota șpagă au luat ar putea plăti un instalator , electrician, zugrav, că sa nu stea in mizerie.
  Și apropo de infecții: atîta timp cît uniformele medicale părăsesc spitalele și sunt spălate la spălătorii publice, e numai de bine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.