G4Media.ro

VIDEO Un brăilean de 59 de ani se luptă cu 3 polițiști…

Sursa foto: Captură video

VIDEO Un brăilean de 59 de ani se luptă cu 3 polițiști / I-a lovit cu bastonul și le-a luat cătușele / Ulterior, bărbatul a fost dus la sediul poliției / E cercetat pentru ultraj și distrugere

Un bărbat de 59 de ani din Brăila a reușit să facă față împotriva a trei polițiști veniți să facă cercetări cu privire la o reclamație de distrugere, relatează Obiectiv de Brăila.

Într-o filmare făcută la fața locului de un martor se vede cum un polițist folosește tonfa din dotare în lupta corp la corp cu bărbatul. Are loc o altercație între cei patru, iar unul dintre polițiști îl împunge cu tonfa pe un agent. Acesta reușește să i-o smulgă din mână, moment în care cei doi agenți bărbați se îndepărtează rapid, lăsând-o descoperită pe colega lor, care, aflată chiar lângă bărbat, este lovită puternic în spate.

IPJ Brăila anunță că în final polițiștii au reușit să-l aducă pe bărbatul de 59 de ani la sediu.

”La data de 16 martie a.c., în jurul orei 11:50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că vecinul său provoacă distrugeri autoturismului aflat în proprietatea fiului său, pe o stradă din municipiul Brăila.

Polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică s-au deplasat la fața locului unde au identificat un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din Brăila, care a devenit recalcitrant.

În încercarea de a-l imobiliza, polițiștii ar fi fost loviți de către bărbat cu pumnii și picioarele, reușind astfel să scape, adresând în același timp amenințări cu acte de violență la adresa polițiștilor.

Acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor și pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj și distrugere”, ne-a transmis Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila..

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Mda…Pisi în misiune! Pentru ce țineți femei în Poliție? Un boșo de 60+ se îndreaptă, în reluare, cu tonfa în mână spre pisi care fuge EFECTIV, în ritm de tocuri cui și scoate un scâncet de jună lezată după ce își ia una în spate de la moș???
    Care este pregătirea ei? Ce rezultate are? De ce o plătesc? Ce caută acolo? S-a rătăcit din Club?

  2. Am înteles, era un comentariu la textul publicat (ceea ce fac de obicei) deci inacceptabil !