G4Media.ro

VIDEO Un bloc prăbușit la Torino, în urma unei explozii / Un…

VIDEO Un bloc prăbușit la Torino, în urma unei explozii / Un român e internat în spital, în stare gravă / Un copil de 4 ani a decedat

O clădire cu două etaje care găzduia mai multe apartamente s-a prăbușit marți, la periferia orașului Torino, provocând moartea unui copil albanez de patru ani, anunță La Repubblica. Blocul, locuit în majoritate de familii de români și albanezi, s-a prăbușit în urma unei explozii provocate de o butelie de gaz. Alți trei răniți au fost transportați la spital, printre ei un român în vârstă de 22 de ani, dar și mama și tatăl copilului. Un alt român a supraviețuit accidentului având răni minore.

Blocul, care era împărțit în șase apartamente, a fost dărâmat aproape în întregime, în urma exploziei, scriu ziarele din Italia. O femeie de 34 de ani, mama copilului decedat, a fost extrasă dintre dărâmături după o oră de la intervenția pompierilor. Tânărul român de 22 de ani este acum intubat, cu arsuri de gradul II și III pe 50% din corpul său, prognosticul medicilor fiind rezervat. Numele său este Robert Panaite, este topograf și locuia la etajul al doilea al clădirii. Adormise în casa tatălui său, acum aflat în România, pentru că îi era mai confortabilă această locație. Al treilea rănit este un alt băiat de 22 de ani, de origine siciliană, acesta suferind o fractură la bazin și o leziune la cap, fiind operat.

Sursa foto: Captură video

Cauza exploziei a fost cel mai probabil provocată de o scurgere de gaz de la o butelie, clădirea nefiind conectată la rețeaua de metan din oraș.

La fața locului au ajuns primarul orașului, dar și consulul general al României în Torino, Ioana Gheorghiaș.

Sursa foto: captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. sa dea fiecarui semnatar cel putin cate un afgan