G4Media.ro

VIDEO Un bărbat care trăiește de 20 de ani într-o peșteră a…

VIDEO Un bărbat care trăiește de 20 de ani într-o peșteră a mers să se vaccineze anti-COVID de-ndată ce a putut: „Virusul nu alege”

Un sârb în vârstă de 70 de ani a decis, în urmă cu 20 de ani, să se retragă într-o peșteră și să locuiască singur, fără să interacționeze cu oameni. Anul trecut, a aflat că lumea se confruntă cu o pandemie, iar acum că există și un vaccin, transmite Libertatea.

Fără să stea pe gânduri, bărbatul a mers să se imunizeze, o decizie pe care, spune el, toți oamenii ar trebui să o ia. „Îi îndemn pe toți să o facă”, spune Panta Petrovic, într-un interviu acordat AFP și citat de France24.

Citește articolul integral pe Libertatea

sursa foto: Captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. Asta nu ii IPS mache turnatorul din constanta ?

 2. Stand fără tembelizor omul și-a păstrat mintea, rațiunea. E foarte articulat, clar. Are tot ce-i trebuie; mineralna voda, pești, fructe. Ce drăguț.

  Acum 800 de ani Părintele Nicodim a venit din Serbia și a înființat prima mănăstire din România, la Vodița, 1374, apoi a înființat Tismana unde a stat în grota de acolo 25 de ani. Sub Vodă Vlad-i-Slav.
  De pe la Dobro-Sloveni la Timișoara toate toponimicele sunt sârbești/ bulgărești. Românii nici nu știu ce înseamnă de fapt. Severin, Caraș, Moldova, Zlatița, Orșova, Tismana, Cerneți, Vald-i-Mir, Stan-i-Mir. Ca și BIOS logos, însemna ceva primar.

 3. Panta Petrovici a declarat ca deși trăiește singur in peștera el poarta masca 24/7 și practica cu sfințenie distanțarea socială cu excepția liliecilor colocatari care mai si strănută ce-i drept dar pe care ii roagă sa duca aripa la gura.

 4. Aștept cu interes un clip motivational despre ce conține vaccinul avându-l protagonist pe omul peșterilor.

 5. Nu va vaccinati tovarasi o sa ajungeti in Iad si va modifoca Adn sa fiti donatori compatibili la stapani reptilieni din Star Trek.
  Pazea, amin si domnu fie cu voi.

 6. Ce propaganda ieftina. Mai lipsesc un eschimos si omul paianjen.