G4Media.ro

VIDEO Un adăpost improvizat, cu peste 100 de câini, dintre care unii…

VIDEO Un adăpost improvizat, cu peste 100 de câini, dintre care unii cu răni, a fost descoperit sâmbătă de polițiști/ Două persoane sunt cercetate în baza Legii privind protecția animalelor

Un adăpost pentru câini improvizat în care erau peste 100 de de animale, unele cu leziuni, a fost descoperit de poliţiştii sâmbătă, la câteva zile după ce o femeie a semnalat la 112 că pe un teren viran, într-un container, ard trupurile unor câini. Două persoane care deţineau adăpostul sunt cercetate în baza Legii privind protecţia animalelor. Câinii au fost preluaţi de către Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor. Unele dintre animale au microcip şi urmează să le fie căutaţi stăpânii.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. pe ce data au murit arsii de la Piatra Neamt? cand incepe procesul, si cine sunt acuzatii? sau acum suntem ocupati cu apararea maidanezii?

  2. Unde s-au întâmplat toate astea? Din articol nu reiese.

  3. Administratori dobitoci:stingeți mai mulți,mai vorbiți și cu alții sunați la chinezi taiwanezi, și vin ei să îi ia, fără cheltuieli, fără bătaie de cap, că a ajuns un câine să aibă mai multe drepturi decât un om!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.