G4Media.ro

VIDEO Ucraina: Un bărbat a amenințat cu detonarea unei grenade în clădirea…

VIDEO Ucraina: Un bărbat a amenințat cu detonarea unei grenade în clădirea guvernului de la Kiev

Un bărbat a intrat miercuri în clădirea guvernului ucrainean şi a ameninţat că va detona o grenadă, potrivit poliției din Kiev, citate de Reuters.

După cum se poate observa într-o înregistrare apărută pe rețelele de socializare, dar care nu a fost confirmată încă oficial de către autoritățile de la Kiev, un bărbat îmbrăcat în blugi și tricou se află pe unul din holurile clădirii unde se întâlnesc membrii guvernului.

Bărbatul ține un obiect în mână și strigă că are o grenadă pe care o va detona, adăugând că nu va „ieși viu” din clădire. Ulterior, potrivit unor fotografii apărute pe Twitter, bărbatul a fost arestat de către autorități.

„Nu este clar” dacă este vorba de o grenadă adevărată, a menţionat un purtător de cuvânt al poliției, Artem Şevcenko, citat de AFP.

Încă nu se cunoaște dacă premierul ucrainean sau miniștrii cabinetului său se aflau în clădire la momentul incidentului, o purtătoare de cuvânt refuzând să comenteze. O reuniune a cabinetului era programată peste câteva ore. Proximitatea clădirii guvernului a fost încercuită de forţe de ordine.

Știre în curs de actualizare

Sursa foto: Twitter/ @DeanoBeano1

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Ala sigur avea probleme psihice! Saracu, stiu cum e. Eu m-am vindecat si sunt formator de opinie acum.