G4Media.ro

VIDEO Turist român în Grecia: a intrat cu mașina pe plajă, în…

VIDEO Turist român în Grecia: a intrat cu mașina pe plajă, în Halkidiki, și a rămas blocat. A fost scos cu ajutorul armatei

Un tractor scoate de pe plajă un autoturism blocat în nisip. Deși pare un clișeu, imaginile postate marți, pe Facebook, pe un grup de turism, sunt din Grecia, de pe insula Halkidiki. ”Dacă ați reușit să treceți de vamă fără controale (că doar pe noi, fraierii, ne controlează) și ați ajuns la destinația dorită, atunci nu uitați că nu mai sunteți la Mamaia și câțiva pași în plus nu fac rău… exemplu domnul din filmare cu numere de RO… În rest, aceeași Grecia pe care o știm cu toții”, a scris românca pe pagina de socializare. Pentru că unii internauți au comentat că imaginile sunt din de fapt din România, de la Vadu, turista a revenit cu fotografii în care se pot observa soldați greci care participă la manevrele de scoatere a mașinii din nisip.

Un alt turist a comentat la postare spunând că într-o altă zonă a insulei Halkidiki, Possidi, chiar el a scos din nisip mașina unui turist croat. ”Am văzut multe mașini pățind așa ceva pe plaja Possidi. Am tractat o mașină <mică> (din Croația) cu al meu Duster, exact pe acolo. Când l-am dezlegat, a insistat să intre iar pe acel <drum> și nu mai știu ce a făcut, deoarece plecam!”, a comentat acesta.

Grecia invadată de români

Vizita ministrului grec al turismului Harry Theoharis în România la jumătatea lunii martie pare să fi dat rezultate semnificative. Până acum, pare că anul acesta, românii au luat cu asalt Grecia, întrucât dincolo de destinațiile lor preferate din nordul Greciei (Halkidiki, Thassos, Samothrakis, Pieria, Kavala), aproape că au invadat şi Insulele Ionice sau insulele din Golful Saronic, precum şi destinaţiile turistice din Peloponez, cu accent pe Nafplio, notează publicația elenă Voria, citată de Rador.

Citește și Presa elenă: Invazie de turiști români în toată Grecia/ Pe insule auzi aproape exclusiv românește

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Cocalari din toate tarile, uniti-va!

  2. lol… insula Halkidiki. Rade pic de poc. Overall o stire cu un potential informativ enorm. Asteptam update.

  3. Cocalar cu masina de culoare aferenta din care rage maneaua fara nicio alta setare suplimentara.

  4. Astept ca statul roman sa salveze cocalarul cu lant de aur la gat!

  5. Si eu am fost pe insula… halkidiki. E aproape de … Dubai?