G4Media.ro

VIDEO Toți tinerii care iau Bacul anul acesta primesc vouchere, iar cei…

Sursa foto: Untold

VIDEO Toți tinerii care iau Bacul anul acesta primesc vouchere, iar cei cu media 10 au acces gratuit la edițiile UNTOLD și Neversea din 2021

Elevii care iau media 10 la Bacalaureat anul acesta primesc abonamente gratuite la festivalurile Neversea și UNTOLD de anul viitor, iar candidații care promovează examenul primesc vouchere de 10-20 de euro, potrivit unui comunicat primit de Edupedu.ro.

Organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea continuă și în acest an campania ,,BAC DE 10”. Este o campanie care își dorește, în fiecare an, să susțină performanța în educație.

„Chiar dacă acest an este unul al provocărilor, organizatorii celor mai mari festivaluri din Europa își doresc să continue tradiția și să lanseze campania „BAC DE 10”, o campanie care a motivat în fiecare an sute de mii de tineri absolvenți din România.

Ajunsă la cea de-a șasea ediție, campania „BAC DE 10” oferă tuturor absolvenților de liceu care iau nota 10 la examenul de Bacalaureat, acces gratuit la edițiile UNTOLD și Neversea din 2021”, anunță organizatorii.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Mai bine-i trimiteau la Waha sau la Ozora, mai constructiv …

  2. Organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea ar face bine lase reclama si sa dea inapoi banii pe abonamentele platite, in orice tara civilizata si daca se schimba lineup -ul formatiei (vezi concertul ACDC fara Brian Johnson inlocuit cu Axel Rose) ai posibilitatea sa primesti banii inapoi darmite daca se anuelaza concertul pentru care s-a platit, la noi in schimb creditezi Untold si Neversea intre 1 an si 3 ani cu niste bani cu dobanda 0%

  3. Sa traiasca nea Emil !:))))

  4. Vouchere pentru iarba sau pentru pastile?

  5. Să asculte manele și sa se drogheze. Ăia nu sunt de zece