G4Media.ro

VIDEO Telekom Romania a lansat o ofertă imbatabilă pentru antreprenori (P)

VIDEO Telekom Romania a lansat o ofertă imbatabilă pentru antreprenori (P)

Telekom Romania a lansat oferta de primăvară pentru antreprenorii care se vor porta în rețeaua sa: abonament Freedom 5 cu beneficii nelimitate și 50% reducere în primele 12 luni de la portare, fără perioadă minimă contractuală.

De asemenea, Telekom le-a pregătit telefoane inteligente 4G în rate, plus abonament Freedom 5, totul începând de la doar 7 euro/lună, fără TVA, în primele 12 luni.

Telekom Romania își continuă misiunea de a simplifica și facilita accesul antreprenorilor la cele mai bune soluții de comunicare, aducând prin oferta de primăvară pentru clienții business noi beneficii care să îi mulțumească și mai mult.

Pornind de la nevoile și dorințele antreprenorilor de a nu avea niciun fel de bariere și limitări în comunicare, clienții business care se vor porta în rețeaua Telekom în perioada 13 februarie – 29 martie 2020 și vor opta pentru abonamentul Freedom 5, vor beneficia de internet 4G, minute și SMS, toate nelimitate, cu 50% reducere la costul abonamentului în primele 12 luni. Astfel, aceștia vor plăti doar 2,5 euro/lună fără TVA (aproximativ 12 lei/lună fără TVA) în primele 12 luni de la portare și doar 5 euro/lună, fără TVA, după această perioadă.

Totodată, Telekom vine cu o ofertă specială pentru antreprenorii care doresc să achiziționeze telefoane inteligente și să beneficieze de facilitatea de plată în rate lunare, cu flexibilitate maximă, disponibile pe site-ul oficial.

Astfel, clienții business care vor achiziționa telefonul Huawei Y6S în rate alături de abonamentul Freedom 5, vor plăti în total doar 7 euro/lună fără TVA (aproximativ 33,5 lei/lună fără TVA), prețul lunar incluzând valoare abonament plus rata pentru telefon. Cei care optează pentru Samsung A10 cu plata în rate, împreună cu Freedom 5, vor plăti în total doar 8 euro/lună fără TVA, pentru abonament plus rata telefonului (aproximativ 38 lei/lună fără TVA). La finalul perioadei de reducere, prețul lunar pentru abonament plus rata telefonului va fi de 9,5 euro/lună fără TVA (45 de lei/lună, fără TVA) pentru Huawei Y6S, respectiv 10,5 euro/lună fără TVA (aproximativ 50 de lei/lună, fără TVA) pentru Samsung A10. Facilitatea de plată în rate a telefonului rămâne valabilă numai pe perioada în care abonamentul Freedom 5 contractat rămâne activ, în caz contrar ratele rămase de plată devenind automat scadente.

“De mai bine de doi ani de zile, am schimbat regulile jocului prin lansarea #BUSINESSLIBER. Am ascultat nevoile clienților și am îndepărtat limitările legate de abonament optimizând mereu serviciile. Știm ce își doresc românii: optimizarea costurilor, conexiuni securizate si oferte competitive de telefoane performante, achizitionate in rate. Noua ofertă incurajeaza portarea antreprenorilor in reteaua Telekom si  susține nevoile de zi cu zi ale acestora, ajutandu-I să își dezvolte afacerile”, a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial, Segment Business, Telekom Romania.

Mai multe informații despre noile oferte de primăvară și modelele de telefoane sunt disponibile pe website-ul www.telekom.ro/business/

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Din proprie experienta pot confirma ca Telekom are oferte imbatabile … de proaste!
    Si niste angajati care inca se comporta ca in fostul Romtelecom.
    Asa ca … MERSI, daaar … mai bine NU !!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.