G4Media.ro

VIDEO Tânărul Adrian Șulcă originar din Calafat, campion mondial la Judo la…

sursa foto. captura

VIDEO Tânărul Adrian Șulcă originar din Calafat, campion mondial la Judo la categoria juniori: Am știut că dacă voi fi „regele junglei” pot bate pe oricine

Tânărul judoka, Adrian Șulcă, originar din Calafat, a devenit Campion Mondial de Juniori. La Campionatele Mondiale de Juniori de la Olbia, Italia, sportivul a reușit să se impună la categoria -73 kg de o manieră impresionantă.

Titlul mondial de juniori a fost câștigat prin ippon în fața turcului Umalt Demirel. Medaliile de bronz au fost câștigate de Luigi Centracchio (Italia) și Daniel Pochop (Cehia).

Acum câteva săptămâni, Adrian Șulcă a câștigat aurul la Europene, ce s-au desfășurat la Luxemburg. Triplu medaliat cu aur, la JOT, CE și CM, judoka Adrian Șulcă este unul dintre cei mai titrați sportivi, într-un sport olimpic, din ultimii 30 de ani.

„Adrian Șulcă, puștiul din Calafat, a plecat pe un drum în care talentul a întâlnit munca și încrederea, antrenori dedicați și oameni care îl ajută să își împlinească visul. Pas cu pas, fiecare succes îl apropie de ceea ce își dorește cel mai mult. Acum exact trei ani devenea campion olimpic de tineret, acum o lună a câștigat titlul european de juniori, iar, ieri, a devenit cel mai bun junior din lume la categoria 73 kg”, transmite Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

„Am știut că dacă voi fi Regele Junglei, pot bate pe oricine!”, a declarat Adrian Șulcă într-un interviu acordat celor de la Uniunea Europeană de Judo.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii

  1. Felicitari !

  2. Parca si studiază în Japonia,ar trebui motivat bine financiar,sa nu plece din țară, la campionatul mondial de Seniori s a prezentat f bine pt vîrsta lui…..

  3. Bravo Adriane și succese! Frumoasă luptă.