G4Media.ro

VIDEO Strania întâlnire a lui Tudorel Toader în biroul de ministru cu…

VIDEO Strania întâlnire a lui Tudorel Toader în biroul de ministru cu un condamnat definitiv care l-a binecuvântat religios

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a primit în biroul său de ministru binecuvântarea religioasă a unui personaj controversat, Aurel Rădulescu, pe care îl primise în audiență. Rădulescu, fost candidat la președinția României în 2004 cu rezultate modeste, făcuse închisoare în urma unei sentințe definitive într-un dosar de înșelăciune.

Imaginile neobișnuite pentru un ministru care a pozat întotdeauna într-un personaj sobru vin pe fondul discuțiilor tot mai dese despre o eventuală remaniere a sa de la Ministerul Justiției. Toader s-a opus unei OUG pentru amnistie, spre nemulțumirea lui Liviu Dragnea.

Rădulescu, care se prezintă drept pastor și reprezentant al Diasporei române din SUA, a postat pe contul său de Facebook un clip video înregistrat în biroul ministrului Justiției. În clip, Tudorel Toader apare dând un mesaj către românii din străinătate, după care Rădulescu îi dă o binecuvântare religioasă și îi face semnul crucii pe frunte.

”Vă mulțumesc pentru vizita la Ministerul Justiției. Ministerul e în slujba românilor de pretutindeni, indiferent dacă au și o altă cetățenie. Gândim la fel, avem aceleași obiective de a trăi mai bine. Ne bucură să fim cu toții împreună în aceeași gândire, simțire, chiar dacă în locuri diferite, fiecare se întoarce cu gândul și cu fapta acolo de unde a plecat”, spune Tudorel Toader, după care Aurel Rădulescu începe să discute despre o afacere cu energie.

Nu e clar în acest moment cum a fost primit în audiență la ministrul Justiției Aurel Rădulescu, care se prezintă drept Larry Rădulescu. În octombrie 2011, acesta a fost condamnat definitiv la zece ani de închisoare pentru înșelăciune de Înalta Curte de Casație, potrivit unui document oficial CEDO. Înainte de condamnarea definitivă, el a stat în arest preventiv în mai multe penitenciare și a câștigat în 2014 la CEDO un proces cu statul român, primind despăgubiri de 6.000 de euro pentru condițiile din închisori.

Rădulescu candidase la alegerile prezidențiale din 2004 din partea formațiunii politice Alianța Popular Creștin Democrată (APCD), și a obținut circa 30.000 de voturi.

Foto: Aurel Rădulescu (Pagina personală de Facbook)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. A inceput campania de mazilire a lui slugorel. Tineti aproape to’arasi, vor mai urma !

 2. Niște lichele ordinare care într-adevăr au trăit mai bine pe spatele românilor. Praful să se aleagă de ei.

 3. Ce este straniu? Ministrul Infrcatorilor a primit un escroc in biroul lui. S-au intalnit doua personaje care seamana. Cine se aseamana se aduna.

 4. Un penal a binecuvântat alt penal…. E la mishto, în scopul la postacii fara idei.

 5. Tu Tudorele ca domn nu pot spune nu-ti imagina ca toate lucrurile astea nu se vor vedea, aduna, contabiliza. Va agatati cu atata disperare de tot ce se poate pentru a nu va afunda tot mai mult in nisipul miscator la disperarii. Nu va imaginati ca puteti face din Ro. o tara a infractorilor, sau poate ca da, dar nu voi sunteti mult prea incompetenti TOTI pentru a putea schimba chiar si in rau o societare, o tare, un neam.

 6. Da cu zecimale… ” În octombrie 2011, acesta a fost condamnat definitiv la zece ani de închisoare pentru înșelăciune de Înalta Curte de Casație”… suntem in 2018, dupa 7 ani de la aceasta sentinta ani si persoana respectiva este intr-un birou ministerial. incep sa cred ca avea dreptate mistrul educatiei: 7 e mai mare ca 10…

 7. Cand e pericol de indepartare din functie orice murdarire, pardon, miruire este buna !

  In fond, cotabilizand rezultatele obtinute de miruitii din Parlament se observa ca s-a inregistrat succes in proportie de 50% : Varujan s-a salvat de puscarie si si-a salvat si postul, Sova, nu !

  PS. Asa ca ce are de pierdut Tudorel ? 😉

 8. Straniu? Straniu ar fi fost daca s-ar fi întâlnit cu un om normal.

 9. Aș putea crede că ipochimenul s-a ”pocăit” după înșelăciunile pentru care a fost condamnat. Dar când îl binecuvintează pe un individ care i-a apărarea infractorilor politici – și nu num,ai – în detrimentul oamenilor cinstiți, îmi dau seama că ”pocăința” individului e fariseism din cel mai pur.

 10. Daca ai fost sau ești condamnat nu înseamnă că nu mai poți trăi nirmal. Au fost oameni mari care au stat zeci de ani în închisori și după ,au fost deputați sau senatori . Acum unuia precum Dl Coposu spunem că a făcut închisoare comunistă, peste 30 de ani o sa spunem că Radulescu a făcut închisoare deneanista.

 11. He he he!!!Stan si Bran.2 lichele.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.