G4Media.ro

VIDEO Soțul Dianei Șoșoacă a fost exclus din partidul extremist SOS după…

sursa foto: Facebook/ Silvestru Șoșoacă

VIDEO Soțul Dianei Șoșoacă a fost exclus din partidul extremist SOS după o săptămână de dispute publice/ Silvestru Șoșoacă își acuză soția de abuzuri, Diana Șoșoacă spune că i-a ”salvat sufletul” de serviciile secrete

Soțul Dianei Șoșoacă a fost exclus din partidul extremist SOS, sâmbătă seară, după o săptămână de dispute publice între Silvestru Șoșoacă și soția lui. Silvestru Șoșoacă își acuză soția de abuzuri, iar Diana Șoșoacă spune că i-a salvat sufletul de serviciile secrete.

Decizia a avut loc în urma votului Comitetului Național al SOS, convocat de două treimi din filialele partidului, conform declarațiilor Dianei Șoșoacă în live-urile făcute pe Facebook în weekend.

Conform unui comunicat de presă al SOS, Diana Șoșoacă s-a abținut de la votul excluderii soțului său, iar în ședința plenară a comitetului au mai fost excluși și Mihai Rapcea (vicepreședinte), Vasile Tivadar, Adrian Pinoșanu și Mustăciosu Silviana. Din Biroul Executiv al partidului a fost exclus un membru fondator și vicepreședinte (Marcel Viziteu).
Șoșoacă a spus despre relația cu soțul său că politica și căsnicia sunt ”separate”:

  • ”Vă rog frumos să nu mai confundați cele două chestiuni, cele două poziții. Una este faptul că eu cu Silviu suntem soț și soție și alta este că în acest partid suntem atâția oameni (…)”.

În urmă cu o săptămână, șefa partidului extremist SOS România, Diana Șoșoacă, a anunțat că l-a suspendat din funcția de prim-vicepreședinte al organizației pe Dumitru Silvestru Șoșoacă, soțul ei. Ea a spus atunci că ”rămân o familie” și a făcut asta ”pentru a-l salva de serviciile secrete”:

  • ”Pentru a putea salva sufletul unui om și viața lui pentru a-l scoate din ghearele serviciilor care l-au înconjurat, a trebuit să-l suspend din funcția de prim-vicepreședinte, astfel că semnătura lui să nu mai însemne nimic. Și în momentul ăla nu mai înseamnă nimic pentru ăia care l-au înconjurat”. Detalii, aici. 

Scandalul a continuat cu un comunicat al lui Silvestru Șoșoacă, care a vorbit despre o ”decizie ilegală” spunând că proiectul politic SOS îi aparține, fiind ”principalul organizator al partidului”. Silvestru Șoșoacă a negat că ar fi fost victima unor acțiuni de intimidare și șantaj din partea servciilor secrete:

  • ”(…) Motivele invocate de dna Preşedinte S.O.S., că aş fi victima unor acţiuni de intimidare şi şantaj din partea serviciilor secrete, în scopul distrugerii carierie sale politice, nu sunt reale. Nu sunt de acord cu folosirea mea şi a familiei pentru ca dna Iovanovici-Şoşoacă să se victimizeze în scop electoral. Nu cauţionez sub nicio formă serviciile secrete, a căror implicare în viaţa politică este cunoscută, dar asta nu înseamnă că putem fi necinstiţi în faţa electoratului şi a membrilor de partid (…) Deciziile discreţionare, bazate pe reacţii nejustificate, vor conduce cu siguranţă la distrugerea partidului şi compromiterea în faţa electoratului”, a transmis Silvestru Șoșoacă.

Disputa între cei doi soți din SOS a continuat toată săptămâna cu diferite acuzații făcute direct sau indirect, în care au apărut invocate și numele unei jurnaliste Nașul TV apropiată de Silvestru Șoșoacă sau al fostului jurnalist Luis Lazarus, nedespărțit de activitatea politică a Dianei Șoșoacă, care îi transmite live-urile și o însoțește la evenimente.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. senzationalul stirii este ca suina aia a fost maritata…