G4Media.ro

VIDEO Sistem de apărare antiaeriană instalat la Moscova, în apropiere de reședința…

VIDEO Sistem de apărare antiaeriană instalat la Moscova, în apropiere de reședința lui Vladimir Putin

Un sistem de apărare antiaeriană a fost instalat la 10 kilometri de reședința președintelui rus Vladimir Putin din Moscova, transmite publicația ucraineană Pravda, care citează site-ul rusesc de opoziție Meduza.

Potrivit autorului videoclipului postat pe Telegram, imaginile au fost filmate pe 6 ianuarie în apropierea satului Zarechye, în districtul orașului Odintsovo din Moscova. Reședința lui Vladimir Putin din Novo-Ogariovo se află la 10 kilometri de locul de desfășurare a apărării aeriene.

Potrivit informațiilor preliminare, este vorba despre un sistem de rachete de tun antiaerian Pantsir-S1.


Reamintim că în seara zilei de 19 ianuarie au început să apară pe internet fotografii și videoclipuri cu sisteme de apărare antiaeriană pe acoperișurile clădirilor și siturilor din Moscova. Alături de instalația din apropierea reședinței lui Putin, sunt cunoscute cel puțin cinci locuri în care au fost amplasate sisteme de apărare antiaeriană.

Mai multe videoclipuri și fotografii arată sisteme Pantsir-S1 instalate pe acoperișurile mai multor clădiri din capitala Rusiei.

Canalele rusești de pe Telegram și analiștii OSINT occidentali au împărtășit fotografii ale clădirii Ministerului rus al Apărării de pe malul Frunzenskaia, unde se pare că a fost instalat Pantsir-S1.

 


În plus, au apărut online fotografii cu sisteme de rachete antiaeriene S-400 instalate în apropierea Parcului Național Losiny Ostrov (Insula Elanului) și pe câmpurile Academiei Agricole Timiryazev din Moscova.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

11 comentarii

  1. frica mare la k.kre.mlin…‼️‼️‼️‼️‼️‼️✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸

  2. Da, ca Putin nu este pitit in cine stie ce buncăr la 10 km adâncime in munți.

  3. Ce nu inteleg eu e cum de osintii si nafoistii astia mareti care-si petrec si minutele de la WC pe internet, cum de nu prezinta ei imagini si cu instalatiile ucrainiene, ci doar cu alea rusesti!

    Pare-se ca s-au molipsit de la maretii ISW, care ne spun ca „noi nu analizam planurile militare ale Ucrainei, doar ale Rusiei”. Va dati seama ce „institut de studiu al razboiului” dar dreaq e asta, daca studiaza realitatea doar dintr-un sens!

  4. Si eu care credeam ca Putin infrunta dusmanii la bustul gol 🤣🤣🤣🤣🤣

  5. Totul decurge conform planului.

  6. Pusca de vânătoare e ma precisă decât sistemele amintite