G4Media.ro

VIDEO Scandal într-o școală din Mediaș: O elevă și directoarea instituției se…

sursa foto: Captură video

VIDEO Scandal într-o școală din Mediaș: O elevă și directoarea instituției se îmbrâncesc reciproc în timpul cursului/ Explicațiile profesoarei

Un scandal între o elevă şi o profesoară a avut loc la un liceu din Mediaş, scena fiind filmată de un elev. În imaginile postate pe internet se observă cum profesoara îi trage scaunul unei eleve, iar apoi adolescenta o împinge pe profesoară, care este şi directoarea şcolii.

Potrivit Ora de Mediaş, incidentul a avut loc săptămâna trecută la Colegiul Tehnic ”Mediensis”. Câteva zeci de secunde din acest conflict au fost filmate de un elev aflat în spatele clasei. În imagini se observă cum profesoara îi trage scaunul elevei şi o ridică în picioare. Apoi, adolescenta începe să o împingă pe profesoară, iar la un moment dat îi spune: “Vreau să stau aici ca să îţi fac ţie nervi”.

Profesoara Ana Bocioancă, totodată directorul unităţii de învăţământ, a povestit pentru Ora de Mediaş acest incident.

“Am avut oră cu clasa a IX-a, învăţământ profesional. Încă de la începutul orei, eleva care apare în filmare stătea în spate, râdea, făcea gălăgie şi deranja ora. I-am cerut să vină în faţă, în prima bancă, însă în continuare a vociferat, vorbind urât. Într-un final, fiindcă am insistat, a venit în faţă. Şi-a pus lucrurile pe bancă, a trântit scaunul, apoi s-a aşezat. Am rugat-o să nu mai facă asta, dar a continuat cu acelaşi gest. I-am spus «dacă te deranjează scaunul, ridică-te în picioare şi lasă-l deoparte». În acel moment a început să îmi vorbească la per tu, continuând să îl trântească. M-am apropiat de ea şi i-am tras scaunul într-o parte, spunându-i că, dacă o deranjează, atunci să stea în picioare. S-a enervat şi a început să ţipe, să dea din mâini. Mi-am dat seama că ceva nu e în regulă şi am încercat să o liniştesc, fiindcă nu avea nimeni nimic cu ea. Am rugat-o să stea la oră liniştită dacă doreşte, însă nu mă înţelegeam deloc cu ea. Eu nu am agresat-o pe această fetiţă şi nici eu nu am fost agresată de ea. Mi-am dat seama că are o problemă, astfel că, la finalul orei, am vorbit cu ea să aflu ce se întâmplă. Am rugat-o să vină cu părinţii la şcoală, mi-a spus că tata nu vine, că mama nu poate, că sunt divorţaţi şi aşa mai departe”, a declarat profesoara pentru publicaţia menţionată.

sursa: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

5 comentarii

  1. din pacate, cadrele didactice nu mai au nicio autoritate, elevii au prea multe drepturi, nu poti sa le faci nimic. iar daca ar chema politia, li s-ar face dosar pentru purtare abuziva. pacat, o bataie buna la sectie si le-ar pieri multora cheful de haiducie in fata profesorilor.

    • Ho ba, tataie care tanjesti dupa paradele de 23 august. Daca te-ai fi uitat la clip ai fi vazut ca directoarea a fost cea care a bruscat eleva. Nu stiu de tine, dar nici eu nu as fi acceptat asemenea comportament din partea unui profesor, fie ca e director sau chiar ministrul educatiei. Daca pui laba pe mine atunci fii sigur ca te imping mai incolo. Niciun elev nu ar trebui sa tolereze asemenea abuzuri.

  2. Asa este din 1990. Profesori de pasatori (multi dintre ei), elevi si studenti (unii dintre ei) care nu au nici respect si fara demnitate. Toata legislatia invatamantului trebuie schimbata in bine. Au fost elevi care au spus care sunt problemele si nu au fost ascultati si luati in serios.

  3. Pare pregătită puștoaica să facă bani pentru bombardiere!!!!
    Are tupeu maxim să se bată pentru bucata ei de trotuar 😝😝😝😝

  4. Disciplina poate fi ușor reintrodusă, dar nu se dorește. La școlile cu probleme ar trebui plasat un jandarm, că tot sunt plătiți degeaba cu excepția cazurilor tot mai rare când merg sa bata manifestanții, și care să-i dea afara din incinta scolii, la nevoie folosind forță, pe elevii care deranjează orele. Bineînțeles elevul să fie trecut absent nemotivat de la ora respectiva.