G4Media.ro

VIDEO Șase tineri au fost prinși drogați de polițiști la un after-party…

sursa foto: Unsplash/ Mishal Ibrahim

VIDEO Șase tineri au fost prinși drogați de polițiști la un after-party lângă un club din Capitală/ În maşină aveau 80 de tuburi cu „funny gas”, mai multe pastile şi 14 ţigarete vape cu droguri, susțin anchetatorii

Poliţiştii din Capitală au depistat, duminică dimineaţă, în apropierea unui club din Sectorul 5 unde se desfăşura un after-party mai multe persoane care aveau un comportament care le-a atras atenţia, transmite News.ro. Astfel oamenii legii au legitimat cele şase persoane, le-au efectuat control corporal şi au percheziţionat maşina.

În urma verificărilor făcute, în portbagajul maşinii au fost descoperite 80 de tuburi de diferite dimensiuni, susceptibile a fi pline cu „funny gas”, mai multe tablete de medicamente şi 14 bucăţi de ţigări electronice de tip „vape”, susceptibile de a avea în componenţă substanţe cu efect psihoactiv. Totodată au fost găsiţi 5.400 de lei şi 200 de euro, a căror provenienţă nu a putut fi justificată. Cele şase persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 37 de ani, au fost conduse la audieri

  • „La data de 1 octombrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 18 Poliţie au depistat şase persoane, în timp ce aveau asupra lor mai multe substanţe, susceptibile a fi droguri. La data menţionată, în jurul orei 9.45, politişti din cadrul Secţiei 18 Poliţie, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat, în apropierea unui club în care se desfăşura un eveniment de tip «after-party», pe o stradă din Sectorul 5, un autovehicul staţionat, în care se aflau patru persoane, iar alte două persoane se aflau în exterior, al căror comportament afişat le-a atras atenţia”, arată comunicatul de presă al Poliţiei Capitalei.

Astfel, persoanele au fost legitimate de către poliţişti şi ulterior a fost făcut controlul corporal şi al autovehiculului.

  • „În urma verificărilor efectuate, în interiorul maşinii, în portbagaj, au fost descoperite 80 de tuburi de diferite dimensiuni, susceptibile a fi pline cu «funny gas», mai multe tablete de medicamente şi 14 bucăţi de ţigări electronice de tip “vape”, susceptibile de a avea în componenţă substanţe cu efect psihoactiv. Totodată au fost găsiţi 5.400 de lei şi 200 de euro, a căror provenienţă nu a putut fi justificată”, mai arată sursa citată.

Cele şase persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 37 de ani, au fost conduse la audieri, în vederea cercetărilor şi a luării măsurilor legale ce se impun.

De asemenea, toate substanţele găsite asupra acestora au fost ridicate, cazul urmând să fie preluat de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, conform sursei menţionate.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. victorie, au destructurat una dintre marile retele de trafic de droguri din capitala.