G4Media.ro

VIDEO „Săptămâna viitoare” vor ajunge primele tancuri Abrams în Ucraina, dă asigurări…

sursa foto: Pentagon

VIDEO „Săptămâna viitoare” vor ajunge primele tancuri Abrams în Ucraina, dă asigurări Joe Biden la întâlnirea cu Zelenski

Preşedintele american Joe Biden i-a dat asigurări joi omologului său ucrainean, Volodimir Zelenski, aflat în vizită la Washington, în legătură cu sprijinul constant al Statelor Unite şi a declarat că nu există nicio „alternativă” pentru Congresul american în afară de votul în favoarea continuării ajutorului acordat Ucrainei, scrie AFP, citată de Agerpres.

„Contez pe discernământul Congresului american. Nu există alternativă”, a răspuns preşedintele american la întrebarea unui jurnalist despre opoziţia unor aleşi republicani la validarea de către Congres a unui nou pachet de ajutor pentru Ucraina.

Preşedintele Biden a ţinut să precizeze că primele tancuri Abrams vor ajunge în Ucraina „săptămâna viitoare”, pentru a întări forţele armate ucrainene în contraofensiva lor împotriva forţelor ruse.

„Săptămâna viitoare, vor fi livrate Ucrainei primele tancuri americane Abrams”, a declarat liderul democrat la Casa Albă, în prezenţa preşedintelui ucrainean, care efectuează a doua vizită la Washington de la invazia rusă a Ucrainei din februarie 2022.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Europa trebuie sa se trezească și sa investească mai mult in apărare.. cu Puțin nu e de glumit.