G4Media.ro

VIDEO Salvatorul de pisici din Irpin: Actorul ucrainean Alexei Surovtsev susține că…

Sursa foto: Captură - Instagram / Alexei Surovtsev

VIDEO Salvatorul de pisici din Irpin: Actorul ucrainean Alexei Surovtsev susține că salvează până la 30 de pisici pe zi din clădirile distruse de bombardamentele rusești

Un actor ucrainean a devenit un „erou” pentru că a salvat pisicile abandonate în Irpin – un oraș devastat de consecințele invaziei ruse.

Alexei Surovtsev – un actor cunoscut pentru că a participat la versiunea din țara sa a emisiunii Dancing with the Stars și triplu campion la striptease – și-a făcut o misiune din a ajuta animalele lipsite de apărare prinse în conflict, relatează Daily Mail.

Într-un clip difuzat pe rețelele de socializare, el se deplasează cu mașina prin zona orașului Irpin, o suburbie a Kievului și intră în clădirile distruse de bombardamente pentru a scoate felinele blocate sub dărâmături.

Imaginile îl arată cum are grijă de animale, părând să le ia în propria casă, unde le hrănește. Într-un alt clip se aud focuri de armă pe fundal, în timp ce Surovtsev își croiește drumul prin Irpinul devastat, unde casa sa a fost avariată în urma bombardamentelor rusești.

Surovtsev a documentat unele dintre salvările sale pe propria rețea de socializare, pozând cu unele dintre animalele abandonate în timpul conflictului.

Într-un videoclip recent de pe Instagram, actorul a declarat că se străduiește să iasă și să ajute animalele abandonate „aproape în fiecare zi”, scoțând adesea între douăzeci și treizeci de pisici din zonele afectate.

Sursa foto: Captură – Instagram / Alexei Surovtsev

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

 1. Așa e corect.
  Bravo.👏🏻

 2. Bietele animalutze!.. Când te gândești că multe au murit!.. Și în incendiul din Australia, la fel până aproape un milion (dintre cele specifice zonei, koala canguri) !..

 3. Rușii au suflet de câine

  • Cainii au un suflet mai bun fata de rusi si pur si simplu nu ii poti compara cu ei. Rusii vor sa para periculosi, ca niste tigri, dar aparent sunt doar de hartie si poti sa ii faci mototol.

  • Rusii nu se ridica nici pana la unghia de la degetul mic, de la laba stanga a cainelui!

   Oamenii aia, daca pot sa-i numesc asa, nu au suflet. De la marionetele trimise pe front si pana la zombi din tara ( vezi interviuri cu oameni simpli rusi).

 4. Cu barbita facuta are timp de pisici. Tarw razbelul.

 5. „triplu campion la striptease”..? Un nou sport la Olimpiadă sau ce?

 6. 😽😽😽😽😽😽😽😽😽

 7. Multe au murit impreuna cu stapanul, in cusca 😭

 8. Câte comentarii inteligente!!! In loc să luați ce este mai bun dintr-un articol, vă aruncați la hate-uri. Tipul este mai tare decât mulți dintre cei care comentează și voi argumenta: este campion la ceva, oricare ar fi acel ceva, s-a înrolat să-si apere țara, mai are timp să fie și OM. Câți dintre „șmecherii” care comentează pot face bine , nu zic foarte bine, ceva din ce face el?