G4Media.ro

VIDEO Rusia și Ucraina raportează noi explozii în orașul Melitopol, ocupat de…

Sursa foto: Captură Google Maps

VIDEO Rusia și Ucraina raportează noi explozii în orașul Melitopol, ocupat de forțele ruse

Atât oficialii ucraineni, cât și cei ruși au raportat explozii luni dimineață în orașul ocupat Melitopol din regiunea Zaporojie din sudul Ucrainei, relatează CNN.

„Au avut loc deja mai multe explozii în oraș…Aflăm ce arde de data aceasta de la inamic”, a declarat pe Telegram primarul din Melitopol, Ivan Fedorovon, care nu se află în oraș.

Videoclipurile și imaginile de pe rețelele de socializare au arătat un fum gros care se ridica în mijlocul orașului, care este un centru pentru forțele de ocupație rusești la aproape 100 de kilometri de liniile de front.

Vladimir Rogov, un oficial numit de Rusia în partea ocupată a regiunii Zaporojie, a declarat că a fost „zgomot” în oraș în jurul orei locale 8:15.

Rogov a spus că „sistemul de apărare aeriană a funcționat”, dar a postat și un videoclip cu serviciile de urgență care lucrează la locul loviturii. El a spus că „informațiile despre victime și pagube sunt în curs de clarificare”.

„Militanții forțelor armate ucrainene încearcă să lupte cu civilii neputincioși, îngrozindu-i prin bombardarea lor cu arme grele”, a spus el.

Administrația locală numită de ruși a declarat că o clădire din centrul Melitopolului „a fost parțial distrusă”.

„Potrivit informațiilor preliminare, patru persoane au fost rănite și mai multe clădiri au fost avariate”, a precizat aceasta.

Rogov a precizat că clădirea lovită se afla în apropierea unui colegiu unde se desfășurau cursuri. Însă Fedorov a declarat că imobilul era ocupat de forțele de securitate rusești.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...