G4Media.ro

VIDEO Românii din Luton s-au mobilizat pentru a-i ajuta pe cei care…

Sursa foto: Facebook

VIDEO Românii din Luton s-au mobilizat pentru a-i ajuta pe cei care au rămas fără venituri: mii de pachete cu alimente, împărțite nevoiașilor

Românii din Luton, Marea Britanie, s-au mobilizat în aceste zile pentru a-i ajuta pe cei care au rămas fără venituri, urmare a restrângerii activităților economice din cauza epidemiei de coronavirus. Mii de pachete cu alimente sunt împărțite nevoiașilor.

Acțiunea a pornit de la doi români, Alin Matei și Roberto Trascu, care, timp de câteva zile au împărțit măști, manuși și alimente în centrul orașului Luton, în fiecare după-amiază. Apoi, văzând câți oameni au rămas fără loc de muncă și câți au nevoie de ajutor, patronul unuia dintre magazinele românești din oraș, împreună cu câțiva voluntari au strâns alimente și echipamente de protecție și merg cu mașinile în fiecare zic și împart pachete.

Ei fac apel la românii din alte orașe din Marea Britanie și din alte țări europene să îi ajute pe cei care au nevoie și spun că vor împărți măști și polițiștilor din Luton, pentru că aceștia patrulează fără niciun echipament de protecție.

Membrii Comunități Românești din Luton și Dunstable au reușit să strângă sute de kilograme de alimente și fac apel în continuare la voluntari să li se alăture.

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Sursa foto: Facebook

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Felicitări băieți! Ăștia sunt românii din diaspora nu rebuturile care nu integrează in nici o societate, nici aici acasă, nici peste hotare!
    Iar acum vin hoarde întregi cică să aibă grijă de părinții lor bătrâni .

  2. Felicitări! Asta este adevărata diasporă ( cel din stănga este Mario Mocan liderul Mișcării Diaspora Europeană și al viitorului partid politic din România ) , nu clanurile de interlopi ai țigănimii💪💪

  3. Auzi, nerușinare maxima! G4 sa facă publicitate la măști cu 7 lei!!!

  4. remarcabil! absolut remarcabil gestul lor!

    ridica imaginea tarii pe care alti compatrioti o fac praf!