G4Media.ro

VIDEO Repetiție generală pentru parada militară de Ziua Victoriei, de pe 9…

Photo by Kirill KUDRYAVTSEV / AFP

VIDEO Repetiție generală pentru parada militară de Ziua Victoriei, de pe 9 mai, la Moscova

Rusia a organizat, sâmbătă, o repetiţie generală pentru parada militară care comemorează Ziua Victoriei pe 9 mai, eveniment care marchează înfrângerea Germaniei Naziste în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, relatează The Associated Press, citată de News.ro.

Ziua Victoriei din acest an, care pică luni, nu va onora doar un conflict care s-a încheiat în urmă cu 77 de ani, ci mulţi ruşi se vor gândi la miile de trupe desfăşurate în Ucraina, statul vecin.

Simbolurile care evocă sprijinul pentru armată s-au înmulţit în toată ţara începând cu 24 februarie. Astfel, litera ”Z” a început să apară pe tot mai multe panouri şi indicatoare stradale şi în staţiile de metrou, precum şi la emisiunile TV şi pe reţelele sociale.

Sâmbătă, o rachetă balistică intercontinentală de tip RS-24 Yars a trecut prin Piaţa Roşie în timpul repetiţiei de la Moscova. De asemenea, avioane de război şi elicoptere au zburat pe cerul Moscovei, trupele militare au defilat în formaţie alături de vehicule de artilerie autopropulsate.

Potrivit BBC, tancurile T-90M, cele mai moderne tancuri ruseşti, au fost expuse în Piaţa Roşie din Moscova în timpul repetiţiei.

Ministerul britanic al Apărării a anunţat, sâmbătă, în cadrul raportului zilnic, că cel puţin un tanc de tip T-90M, a fost distrus de forţele ucrainene în războiul din Ucraina.

Photo by Kirill KUDRYAVTSEV / AFP

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

14 comentarii

 1. Un rahat maret cu adevarat

 2. Unde? In Romania? RTV, Antena3 și Realitatea. Grupul Mafia Media.

 3. E scârbos cât ești de slugarnic, rusule. Mai ales că Putin nu dă doi bani pe tine. Poate așa sunt rușii din naștere, sclavi.

 4. vine si Kim Joung Un de NK? =))
  Acu’ pe bune: l-a sunat Putler dar asta i-a ras in nas: asta e propaganda sarakule? =))

 5. Măi voi ştiţi care e cel mai măreţ ideal după care fug toţi cei care se visează stăpâni autocraţi dictatoriali?
  Nu ştiţi măi, acuma vi-l spunem: „PENTRU UNII IDEALUL MAXIMO ESTE SĂ ÎŞI UMPLE MAŢELE CA SĂ POATĂ SĂ SE RAHĂŢEASCĂ ÎN CĂCĂSTOARE DE AUR MĂI”.
  Nu aţi observat că toţi cei de acest GEN au acelaşi tipar de a-şi face bude de AUR, e cel mai înalt statut la care visează să ajungă măi, luxul maxim măi, comoara care îl lasă după ei măi, milenii vor supravieţuii căcăstoarele de se va vorbii despre ei ca cei mai răhăţiţi dintre răhăţiţi dintre toţi măi. E cel mai cel dintre toate lucrurile care şi le doresc ca să poată să se simtă şi ei importanţi, daaaa, râdeţi voi râdeţi dar asta e idealul lor ascuns pe care îl urmăresc toţi şi care îi face să se simtă superiori faţă de toţi ceilalţi şi care îi ridică de la rangul de animal inferior pus doar pe haleală la cel de superior cu cel mai eficace mod de a se răhăţi măi.
  Acuma pricepeţi de ce majoritatea politicienilor din anumite zone politice (nu cumva să credeţi că vorbim de ai noştri, vă rugăm nu mai insistaţi că aşa ar fi, ok?) sunt atâta de rahăţiţi mai ales când dau de obstacole care poate să îi oprească să îşi dobândească idealul şi par tot timpul ca şi cum se screm că nu le iese ceva, e atâta de evidentă constipaţia la unii încât ne mirăm că nu aţi observat, daaaa.

  No amatorilor e clar că nici pe asta nu o ştiaţi. 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

 6. Sa va pregătiți și submarinele din Marea Neagra, Moskava și restul de rable

 7. Era o melodie cu bairaktar, ar suna bine in boxele de propaganda bolsevica plus cateva drone de acelsi tip pe cerul Moscovei cu ceva munitie.
  Cum ar fi ma!?!?!😁. Umilinta suprema🤣🤣🤣

 8. Un avion sa cada peste parada ca sa devina interesant.

 9. Nu s-a stricat nici un tanc la repetitii? ca in 2019.
  Sper sa reuseasca ucrainienii sa arunce rahat din drone peste paraditzi / paradiotzi – sau cum s-or fi numind astia care bat pasul la parada.

 10. Ce merit au rusii in victoria luptei impotriva lui Hitler ?! Niciun merit . Ce dotari a avut armata rusa ca sa lupte cu colosul german ? Rahat. Meritul il au americanii , invazia lor in Europa l-a facut pe Hitler sa cedeze altfel Rusia numai exista azi si bine ar fi fost.

  • Moscova, Stalingrad, Kursk, Budapesta, Berlin – cam astea sunt meritele rusilor. E foarte adevarat insa ca fara ajutorul american (in primul rand camioane) rusii nu s-ar fi descurcat. Hitler a fost suficient de prost incat sa lupte cu aliatii in vest dupa debarcarea din Normandia. Daca se retragea din vest nu ocupau rusii atat de mult din Europa de est.

 11. La dumneavoastră în țară!După exprimare nu sunteți român!

 12. Pardon, istoria spune ca pe palatul din Budapesta a fost arborata opinca românească, nu rubasca ruseasca!!!