G4Media.ro

VIDEO Rafael Nadal, numit ambasador al federaţiei de tenis din Arabia Saudită

Sursa: Facebook/Rafael Nadal

VIDEO Rafael Nadal, numit ambasador al federaţiei de tenis din Arabia Saudită

Rafael Nadal a fost numit, luni, ambasador al Federaţiei Saudite de Tenis (STF), un titlu care, în opinia spaniolului, simbolizează „potenţialul” monarhiei din Golf de a deveni o putere sportivă în viitor.

„Oriunde te uiţi în Arabia Saudită, vezi creştere şi progres şi sunt fericit să fac parte din asta”, a explicat jucătorul cu 22 de titluri de Grand Slam, citat într-un comunicat al STF, preluat de News.ro.

„Continui să joc pentru că iubesc acest sport. Dar, dincolo de joc, vreau să ajut (tenisul) să se dezvolte în întreaga lume şi există un potenţial real în Arabia Saudită”, a adăugat spaniolul, care a revenit pentru scurt timp în competiţii la începutul lunii, după aproape un an fără să joace din cauza unei accidentări.

În calitate de ambasador, spaniolul va „petrece timp în regat în fiecare an” pentru a dezvolta tenisul naţional şi o nouă Academie Rafa Nadal, potrivit federaţiei. „Copiii privesc spre viitor şi am văzut că sunt pasionaţi de sport…. Vreau să îi încurajez să pună mâna pe o rachetă şi să se bucure de beneficiile unui stil de viaţă sănătos”, a explicat Nadal, care a vizitat recent o academie de tenis din Riad.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...