G4Media.ro

VIDEO Protest în Tomsk, Rusia, împotriva invadării Ucrainei / Un polițist citește…

captura twitter

VIDEO Protest în Tomsk, Rusia, împotriva invadării Ucrainei / Un polițist citește la portavoce legea privind „informaţiile mincinoase” despre armata rusă

Un protest împotriva invadării Ucrainei are loc duminică în Tomsk. Mulțimea scandează „Nu războiului”, în timp ce un polițist citește la portavoce textul legii care instituie pedepse grele cu închisoarea pentru oricine „discreditează acțiunile militare ale Rusiei”.

 

Proteste au loc și în Irkuțk.

Legea promulgată la sfârșitul acestei săptămâni de președintele Vladimir Putin prevede de asemenea pedepse pentru „apeluri la impunerea de sancţiuni Rusiei”.

Pedepsele, care pot merge până la 15 ani de detenţie, le vor fi aplicate celor care difuzează „informaţii mincinoase” ce antrenează „consecinţe serioase” pentru forţele armate ruse.

Mai multe detalii aici.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. Le pot citi o poezioară de la securitatea anilor 50-60.
  „Cine limbă lungă are
  15 ani sapă la sare!”
  La secu era cu 10 ani dar se poate adapta după legea lui Putin.

 2. Din nou nu vezi postaci la articole de genul? Ca ce poti zice? Ca e ok ce face rusia? Nici cei mai bolnavi postaci nu pot face asta aparent :)))) de aici ne putem da seama care sunt postaci pe 3 ruble si care nu :)))))

 3. Dezinformarea sau furnizarea de informații neconforme cu realitatea, unde se încadrează d.p.d.v juridic? Rușii au fost și încă sunt mincinoși, din pacate. Una spun și alta este situația reală.

  • Se vede clar că își molestează propriul popor, niște brute de barbari proțăpiți cică să facă ordine. Putin e un asasin și trebuie oprit neapărat, imediat, pentru a nu muri și alți copii și adulți, indiferent că sunt cetățeni ucrainieni sau ruși.

 4. Oamenii astia nu sunt reali de fapt, nu exista. E o facatura, ca si razboiul. Oculta ne vrea prosti.

  • Sa inteleg ca pușcăriile din Rusia sunt pline de oameni care nu exista? Prostule

  • Se vede clar că își molestează propriul popor, niște brute de barbari proțăpiți cică să facă ordine. Putin e un asasin și trebuie oprit neapărat, imediat, pentru a nu muri și alți copii și adulți, indiferent că sunt cetățeni ucrainieni sau ruși.
   Tu ești un mincinos pe aici. Ori ești chior ori ești prost.

 5. Hai rusii, trezirea. Scapati si voi de nazistul globalist, ca scapam si noi de nazistii globalisti de la noi.

  Putin, nazistul, si el pe cai mari cu mascuta, certificate verzi, injectie. Cand se vor trezi oare rusii sa dea pamant cu el?