G4Media.ro

VIDEO Protest anti-PSD în fieful baronului Ionel Arsene, cel mai loial aliat…

VIDEO Protest anti-PSD în fieful baronului Ionel Arsene, cel mai loial aliat al lui Liviu Dragnea. Angajații Spitalului județean din Neamț au cerut salarii mărite

Zeci de salariați ai Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț au protestat marți în fața birourilor conducerii, potrivit Știri-Neamț.ro. ”Jos PSD!”, Hoții!, „Demisia!”, „Vrem salariile înapoi!”, „Sporul legal!”, au strigat zeci de asistenți medicali și infirmiere din județul condus de Ionel Arsene, șeful Consiliului Județean și principalul aliat din teritoriu al lui Liviu Dragnea.

Angajații spitalului aflat în subordinea CJ Neamț sunt nemulțumiți pentru că li s-au tăiat salariile și pentru lipsa materialelor din spital.

Marți, în primă fază, juristul spitalului, consilierul local PSD – Victor Marghidan, a încercat să discute cu angajații, dar aceștia l-au huiduit. Câțiva dintre ei au intrat în biroul managerului Codruț Munteanu pentru a-și spune problemele, dar au plecat de acolo fără a avea speranța că se va rezolva ceva, potrivit Știri – Neamț.ro.

O altă nemulțumire a angajaților ar fi și faptul că salariile lor nu sunt deloc așa mari, cum s-ar vehicula. Câțiva au arătat și „fluturașele” și susțin că s-a ajuns la salariile din 2015, înainte de creștere. De exemplu, în luna ianuarie, o infirmieră a câștigat aproximativ 2000 de lei, iar un asistent medical, cu 20 de ani vechime, în jur de 3000-4000 de lei. Asta în condițiile în care un șofer de la Consiliul Județean ar câștiga cam 3.000 de lei.

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Azi nu protestanți
  Daca votați!

 2. In curand PSD-ul ne va face din nou milionari 🙂

  Ce jeguri de oameni. Vor salarii mai mari dar spagile tot asa sunt cerute (cu cateva mici exceptii) iar conditiile din spitale sunt aceleasi.

  • Românii au votat sărăcia, fiindcă sunt o adunătură de maimuţe. Le pui partide noi pe buletinul de vot şi ei le ignoră.

 3. Pai cine sa se ocupe de judet cand vataful arsene e preocupat de fetite minore ca si seful lui, hamsterul de teleorman?

 4. Sfarsitul PSD-ului ca partid politic este aproape.

  • Şi eu am aceeaşi speranţă, dar românii sunt proşti şi slabi. Se va vedea la alegeri care-i realitatea.

 5. ” în luna ianuarie, o infirmieră a câștigat aproximativ 2000 de lei, iar un asistent medical, cu 20 de ani vechime, în jur de 3000-4000 de lei. Asta în condițiile în care un șofer de la Consiliul Județean ar câștiga cam 3.000 de lei.”

  Traiasca legea de salarizare unitara, in frunte cu madama care a promovat-o, adica Olgutza.

  Legea aia e dementa in stare pura, nu e nimic unitar in ea.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.